Nu kan du läsa oss digitalt när du vill! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Tidningen / Information

Nu kan du läsa oss digitalt när du vill!

29 jun 2012

Nu finns det ännu fler sätt att läsa Runner's World på. Om du är prenumerant på papperstidningen kan du numera också läsa oss i din telefon, surfplatta eller dator. Annars kan du nu både prenumerera eller köpa lösnummer genom vår app för både iOS och Android. Så här går det till.

KÖP ELLER PRENUMERERA DIGITALT
Nu kan du köpa lösnummer och prenumerera digitalt på Runner’s World via vår app för iPhone/iPad eller Android smartphones/surfplattor och på Paperton.com

LÅS UPP DIN DIGITALA VERSION SOM PRENUMERANT
Är du redan prenumerant på tidningen kan du nu naturligtvis också låsa upp din digitala version via appen eller på Paperton.com

OBS!
För att kunna låsa upp din digitala version av Runner's World krävs att du har ditt kundnummer tillgängligt. Du hittar det enklast på adresslappen på tidningens baksida. Du kan också kontakta Titeldatas prenservice för att få ditt kundnummer.

Du kan också ladda ner vår digitala tidnings-app genom att scanna följande QR-koder:

               

      iPhone + iPad @ Appstore                                 Android @ Google Play

Kommentarer


2015-01-12 16:08   Jenny Sunding

Hej Tommy! Med appen har du endast tillgång till numren som publiceras från och med att du registrerat ditt app-konto, eftersom appen ligger i annat system som inte ser hur länge du har varit prenumerant. Men jag skickar dina uppgifter till supporten så ordnar vi att du får tillgång till tidigare nummer.
Mvh Jenny, webbredaktör

 

2015-01-08 11:58   Tommy Berglind

Hej,

Jag är en mångåren prenemurant och har äntligen tagit mig i kragen för att aktivera min digitala del av prenumerationen.
Döm om min förvåning när jag bara kan läsa det näst senaste numret digitalt i appen gratis? De andra måste jag betala för, men loggar jag in på RWs hemsida, dvs här så går det alldeles utmärkt att läsa dessa gratis.

Varför?

Och varför finns inte det senaste numret ute digitalt?

Att ha en digital möjlighet att fortsätta läsa tidningen när man lämnat soffan och kaffekoppen i hemmet var något jag såg fram emot, men förstår nu varför det inte talas om det mer. Möjligheten är "hyfsat" begränsad i mina ögon.

 

2013-03-05 14:06   Jonas Lund

Hej Maria,

du missade nog tyvärr precis att komma med i vår adresskörning för februarinumret men ser nu att nummer 3 ska ha gå ut till dig i veckan.

Hoppas det har funkar annars är det bara att du kontaktar vår kundservice:
http://www.runnersworld.se/info/kundservice.htm

Lycka till med löpningen.

Jonas Lund, Webbredaktör

 

2013-03-03 05:38   Mia (Maria)

Tecknade och betalade min prenumeration de 28 januari 2013 och förväntade mig iaf februarinumret inom kort. Har inte fått ngn tidning alls och nu är väl marsnumret ute? Eftersom jag inte fått ngn tidning kan jag inte heller plocka fram den digital då kundnr står på baksidan av tidningen. Newline-jackan kom ganska snabbt men ingen tidning. :( Jag vill ju läsa och peppa eftersom jag är nybörjare!

/Mia (Maria) Holmström

 


Följ oss

Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken