Ida har segerchans i TNF 50 | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp

Ida har segerchans i TNF 50

17 nov 2017

Runner´s Worlds bloggare och löparstjärna Ida Nilsson avslutar på lördag sin fantastiska trailsäsong med prestigefyllda The North Face 50 mile som avgörs i omgivningarna runt San Fransisco. Ida som är regerande mästarinna i loppet hör till favoriterna och har chans att ta hem förstapriset som ligger på 90 000 kronor.

TNF 50 miles har fått en ny bana till årets upplaga och översatt till kilometer är distansen strax över 80 km och har en stigning på klart över 3 000 meter. Loppet startar kl 05.00 på morgonen lokal tid (14.00 svensk tid), och man kan bland annat följa loppet här.
Ida som haft en otroligt framgångsrik säsong med segrar i flera internationella ser fram mot loppet med tillförsikt. Delar av träningen mot loppet har hon gjort i Falgstaff och hon har även varit med på ett rekordförsök på den så kallade "rim to rim" löpningen där Ida tillsammans med några löparkompisar sprang från norra kantan av Grand Canyon till södra kanten . En extremt tuff utmaning men en bra träning inför TNF 50 miles. I bloggen kan du läsa Idas egna ord om löpningen över Grand Canyon och om träningen i de fina omgivningarna i Flagstaff.

Blogginlägget avslutas med: "Nu sitter jag på Phoenix flygplats och är på väg mot San Fransisco, där det på lördag är dags för sista loppet för säsongen, The North Face 50 miles. Det kommer att bli ett snabbt lopp med ett jättebra startfält, så det kommer att bli grymt kul"


FOTO:
Damien Rosso/ Drozphoto

Ida Nilsson jobbar med rörligheten på plats inför TNF 50 miles

Senaste ultratrail loppet Ida gjorde var i anrika Templiers

Ida Nilsson om segern och rekordet på Ultravasan 90Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken