Nu släpper Nike HyperAdapt 1.0 - skon som snörar sig själv! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Prylar / Skor

Nu släpper Nike HyperAdapt 1.0 - skon som snörar sig själv!

17 mar 2016

Nu är de här på riktigt - den självsnörande framtidsvisionen från Tillbaka till framtiden. Kolla in den nya tekniken här!

21 Oktober 2015 firades datumet som Michael J Fox-karaktär Marty McFly reste till i filmen ”Tillbaka till Framtiden 2”. Och i samband med det hade Nike gjort verklighet av de självknytande skorna som var en av framtidsvisionerna i filmen. Sedan dess har världen väntat på att skorna ska släppas för den stora massan.

Och nu är de här: Nike HyperAdapt 1.0 - skon som knyter sig själv!
HyperAdapt är den första skon någonsin som har”adaptiv snörning”, vilket i princip innebär att den knyter sig själv och anpassar sig efter foten. När du kliver i skon aktiveras en sensor i hälen, sedan används två knappar på sidorna för att för att dra åt, eller släppa på snörena till du är nöjd. Men ännu längre in i framtiden behöver man knappast trycka på några knappar. Då vet skon själv vad den ska göra.

Nike HyperAdapt 1.0 kommer att vara exklusivt tillgängliga att köpa via den nya Nike+ appen. Den nya appen samkör Nikes alla appar enkelt och smidigt och bjuder också på ett mer personligt flöde. Appen anpassar sig efter din prestationsförmåga och ditt träningsschema när den rekommenderar produkter och ger coachingtips för just din nivå. Appen lanseras i juni och skorna kommer finnas till försäljning senare i år.

Läs mer om Nike HyperAdapt och de övriga nyheterna som släpptes under det internationella Nike-eventet igår.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtio med siffror i fältet härFölj oss

Loppkalendern

01 apr
Stockholm
08 apr
Kalmar
14 apr
Brösarp
15 apr
Brösarp
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!