Nu släpper Nike HyperAdapt 1.0 – skon som snörar sig själv! | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Nu släpper Nike HyperAdapt 1.0 – skon som snörar sig själv!

Prylar: Nu är de här på riktigt – den självsnörande framtidsvisionen från Tillbaka till framtiden. Kolla in den nya tekniken här!


Annons

21 Oktober 2015 firades datumet som Michael J Fox-karaktär Marty McFly reste till i filmen ”Tillbaka till Framtiden 2”. Och i samband med det hade Nike gjort verklighet av de självknytande skorna som var en av framtidsvisionerna i filmen. Sedan dess har världen väntat på att skorna ska släppas för den stora massan.

Och nu är de här: Nike HyperAdapt 1.0 – skon som knyter sig själv!
HyperAdapt är den första skon någonsin som har”adaptiv snörning”, vilket i princip innebär att den knyter sig själv och anpassar sig efter foten. När du kliver i skon aktiveras en sensor i hälen, sedan används två knappar på sidorna för att för att dra åt, eller släppa på snörena till du är nöjd. Men ännu längre in i framtiden behöver man knappast trycka på några knappar. Då vet skon själv vad den ska göra.

Nike HyperAdapt 1.0 kommer att vara exklusivt tillgängliga att köpa via den nya Nike+ appen. Den nya appen samkör Nikes alla appar enkelt och smidigt och bjuder också på ett mer personligt flöde. Appen anpassar sig efter din prestationsförmåga och ditt träningsschema när den rekommenderar produkter och ger coachingtips för just din nivå. Appen lanseras i juni och skorna kommer finnas till försäljning senare i år.

Läs mer om Nike HyperAdapt och de övriga nyheterna som släpptes under det internationella Nike-eventet igår.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjutton med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser