Artiklar inom Wellness / Träning | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black


Wellness

Vill du bli stark överallt på en gång? Satsa på att bli duktig på marklyft – en riktig Hulkenövning.


Wellness

Kettlebellsving, en närmast komplett övning som stärker nästan hela kroppen och pressar upp pulsen. Nu är det dags att fila på tekniken!


Wellness

Hur känner du när man säger pullups? Hat? Lätt illamående? Eller blir du glad? Den vanligaste känslan är nog frustration, du vet hur man gör men det händer inte. Men det finns vägar att ta för att nå din första pullup. Om du bara orkar vara lite envis.


Wellness

Har du en envis skada som gör att du inte kan springa, eller är du bara inte sugen på löpning men vill ändå pressa din puls och förbättra konditionen? Härligt! Här är passen för dig!
Wellness

Vad är det för vits med att träna plyometri? Jo, det finns massor av fördelar med att förbättra sin spänst, du blir slitstark och snabb, bara för att nämna två. Så upp och hoppa!


Wellness

Att ställa sig upp är för de flesta ingen tuff fysisk utmaning – men testa att samtidigt hålla en kettlebell på rak arm. Nu snackar vi! Här får du en teknikgenomgång som gör att du kan bli Turkish get-up-proffs på nolltid.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken