Artiklar inom Wellness / Smart mat | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black


Wellness

Greetings grötlovers! Flytta gröten till senare på dagen genom olika tillägg som gör gröt till mat. Ett alternativ till matiga mackor. Alla recept utgår efter ditt vanliga basrecept på havregrynsgröt, utan smaksättning.


Wellness

Har du redan hela köket fullt av groddburkar där groddarna frodas? Bra! Annars är det dags att börja grodda nu. De gröna små godingarna är nämligen bland det nyttigaste du kan äta.


Wellness

Det är ingen slump att bananer har blivit den tränandes mesta mellanmål. De är nämligen fullmatade med godsaker för den tränande kroppen. Men bananer kan mer än bara vara ett snabbt mellis. Här får du tips och recept!


Wellness

Många är vi som har tittat drömskt mot saltkaret genom åren, eftersom salt har ansetts hälsofarligt. Förvirringen blev total när det senare kom ut studier som visade att det inte är så farligt att salta. Vi rätar ut frågetecknen.
Wellness

Testa nya (och enkla sätt) att äta spenat. Det är värt det, för det kommer att göra maten både godare och bättre för dig.


Wellness

Mat med inspiration från Israel av den New York-baserade kocken Michael Solomonov, kan vara det godaste och fräschaste du har ätit på den här sidan fettisdagen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

26 maj
Åseda
26 maj
Göteborg m. omnejd
28 maj
Borlänge
28 maj
Kalmar
28 maj
Vänersborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken