Artiklar inom Wellness / Hälsa | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black


Wellness

Vad ska du ha med dig i träningsväskan? Och vad kan du lämna hemma? Vad får du inte glömma och vad gör du bäst i att slänga? Vi ger tips om den ultimata träningspackningen.


Wellness

Hur gamla är dina sportbehåar? Känner du kanske att det är dags för en nyinvestering? Förmodligen är det så. Följ våra råd så får du en som sitter perfekt!


Wellness

Det må låta tantigt och som en kvarleva från förr, men morgongympa är verkligen inget att fnysa åt. Att sträcka ut kroppen och röra på sig direkt på morgonen är viktigt.


Wellness

Många av oss sitter ner 8 timmar om dagen, en del så mycket som 11 timmar. Det här sätter hälsomässiga spår i oss, spår som du på enkla sätt kan hjälpa till att sudda ut.
Wellness

De 10 bästa livsmedlen för att boosta ditt minne.


Wellness

Känner du att dygnet inte riktigt räcker till? Eller att snoozeknappen börjar bli utsliten? Kanske dags att ta morgontjuren vid hornen och börja gå upp en timme tidigare. Det är inte omöjligt om du gör det på rätt sätt.


Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 mar
Stockholm
24 mar
Karlskrona
24 mar
Mantorp
25 mar
Göteborg
25 mar
Örebro
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken