Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Att bara ligga i soffan är sällan riktigt lockande för en tränande person. Vi vill inte vila bort dyrbar träningstid, men vilan kan göra underverk för din träning. Och vila behöver ju inte heller innebära heltid på soffan.


Wellness

Ta en sida i taget, det kommer att göra dig starkare i hela kroppen – och skadefri!


Wellness

Den smaragdgröna färgen har gjort matcha till en favorit på Instagram! Men skönheten hos det gröna pulvret ligger egentligen i dess skyhöga näringsvärde.


Wellness

Den enklaste formen av hemmaträning är ju att träna helt utan redskap. Det enda du behöver är ett par kvadratmeter och kanske en yogamatta så att du inte halkar på parketten.
Wellness

Ge mig ett Ä! Ge mig ett G! Ge mig ett G! Vad blir det? ÄGG! Ja, vi är mitt uppe i den äggigaste perioden i Sverige – påsken. Vi äter mycket ägg i Sverige även när det inte är påsk, drygt ett halvt om dagen i snitt, men under påsken fördubblar vi konsumtionen. Ägg är ett otroligt varierbart livsmedel och vi bjuder på tre härliga äggrecept.


Wellness

Utmana dig rejält med en kosackböj. Vägen dit kommer att göra dig både stark och smidig.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken