Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Nu är vinnaren av de 10 PT-timmarna utsedd – Agnes Holm!


Wellness

Känner du att dygnet inte riktigt räcker till? Eller att snoozeknappen börjar bli utsliten? Kanske dags att ta morgontjuren vid hornen och börja gå upp en timme tidigare. Det är inte omöjligt om du gör det på rätt sätt.


Wellness

De är dina viktigaste träningsredskap när du springer, men trots det är du förmodligen dålig på att ge dem tacksamhet och lite handgriplig kärlek. Men ju mer du ignorerar dina fötter, desto mer problem kan de ställa till med. Här kommer övningarna som hjälper dina fötter, och resten av kroppen, att hålla sig hela och starka.


Wellness

Vad är det för vits med att träna plyometri? Jo, det finns massor av fördelar med att förbättra sin spänst, du blir slitstark och snabb, bara för att nämna två. Så upp och hoppa!
Wellness

Många har anammat idén om en köttfri måndag, kanske mest för miljöns skull. Men varför inte gå steget längre och leva grönt i en hel månad? Testa, och ta reda på hur just din kropp reagerar.


Wellness

Glöm alla knasiga dieter och satsa på vanlig mat, fräsch och mättande, så boostar du både hälsan och fettförbränningen. WH bjuder på fem enkla riktlinjer för dig som vill nå din målvikt och behålla den.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.