Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Alla är nybörjare först - det är inte minst sant när det gäller träning. Det tar ett tag att bli bekväm när man ska börja träna, så vi vill hjälpa dig på traven.


Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Wellness

Hur gamla är dina sportbehåar? Känner du kanske att det är dags för en nyinvestering? Förmodligen är det så. Följ våra råd så får du en som sitter perfekt!


Wellness

"Men det händer ju ingenting!" Ja, frustrationen över uteblivna träningsresultat kan vara stor och få vem som helst att ge upp. Men innan du gör det - försök att hitta en lösning.
Wellness

Det må låta tantigt och som en kvarleva från förr, men morgongympa är verkligen inget att fnysa åt. Att sträcka ut kroppen och röra på sig direkt på morgonen är viktigt.


Wellness

Vårens 10 snyggaste och bästa sportbehåar!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

10 mar
Göteborg
17 mar
Uddevalla
17 mar
Göteborg
18 mar
Sundbyberg/Solna
18 mar
Borås
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken