Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Träningsvärlden kryllar av myter om hur du bäst bygger muskler och hur man ska träna för att gå ner i vikt. Men det här är inget annat än just myter. Dags att slå hål på dem, en gång för alla.


Wellness

Många är vi som har tittat drömskt mot saltkaret genom åren, eftersom salt har ansetts hälsofarligt. Förvirringen blev total när det senare kom ut studier som visade att det inte är så farligt att salta. Vi rätar ut frågetecknen.


Wellness

Vill du käka trendig hälsomat nuförtiden ska du släppa gojibären och kokosfettet och gå all in på superpulver – förmodligen det snabbaste sättet att maxa näringen.


Wellness

Få fart på höfterna, knäna, fotlederna, axlarna och ryggen med världens enklaste redskap - en käpp eller en pinne - och en enkel övningsserie.
Wellness

Träning ger i allmänhet din hållning en uppryckning, men det skadar aldrig att träna lite extra på att räta upp kroppen, från tå till topp!


Wellness

Vårkollektionerna med träningskläder börjar fylla våra butiker och det är hög tid att hitta sina favorittajts. Vi har nosat rätt på tio guldkorn.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 mar
Stockholm
24 mar
Karlskrona
24 mar
Mantorp
25 mar
Göteborg
25 mar
Örebro
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken