Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Roddmaskinen – ett redskap för snabb uppvärmning eller ett effektivt redskap för att bättra på din kondition? Både och, faktiskt. Vi ger dig både inspiration och tekniktips för bra roddträning.


Wellness

Höften – kroppens största led som kan ställa till det för resten av kroppen om den inte får lite kärlek. Låt oss därför klappa höften medhårs.


Wellness

Smidigare mat får man leta efter – hela måltiden i en och samma skål. Gott och nyttigt är det också. Vi bjuder på ett recept på frukost, en lunch och en middag. Smakliga måltider!


Wellness

Det våras för brysselkålen! Precis som de flesta andra kålsorter så är brysselkålen i säsong under hösten, nu på vintern och i början på våren. Här kommer tre snabba recept att testa.
Wellness

Gör gott för miljön och få ny matinspiration genom att anpassa det du äter efter säsong. Här tittar vi närmare på det vintergröna!


Wellness

Är du tajt i baksidorna? I de här övningarna går styrka och rörlighet hand i hand och kommer att lösa upp spänningarna.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken