Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

Mat med inspiration från Israel av den New York-baserade kocken Michael Solomonov, kan vara det godaste och fräschaste du har ätit på den här sidan fettisdagen.


Wellness

Visste du att du blir starkare om du blir smidigare? Hur det hänger ihop? Jo, vi ska räta ut frågetecknen.


Wellness

Oavsett om du känner dig stel och orörlig på grund av din träning, eller om du har ett stillasittande jobb eller om du bara känner dig osmidig är det här programmet precis vad du behöver.


Wellness

Från att ha varit bara en sladdrig gympapåse eller trist nylonbag har träningsväskan under de senaste åren blivit en modeaccessoar att räkna med.
Wellness

En bra frukost är god, proteinrik och god. Sa vi god? Här kommer fyra recept som kommer att göra dig mätt och glad direkt på morgonen.


Wellness

Hur gamla är dina sportbehåar? Känner du kanske att det är dags för en nyinvestering? Förmodligen är det så. Följ våra råd så får du en som sitter perfekt!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

10 mar
Göteborg
17 mar
Uddevalla
17 mar
Göteborg
18 mar
Sundbyberg/Solna
18 mar
Borås
Se alla våra rekommenderade lopp


Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken