Artiklar inom Wellness | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Välkommen till Runner's World Wellness

Wellness


Wellness

De flesta av oss är framåtroterade i axlarna, vilket kan bero på att bröstryggen är svag eller stel. Eller både och. Nu gör vi något åt det!


Wellness

Pannkakor och formtoppning kanske inte brukar hänga ihop. Men det finns alternativ till de vanliga pannkakorna på vetemjöl och mjölk. Testa!


Wellness

Gör gott för miljön och få ny matinspiration genom att anpassa det du äter efter säsong. Här tittar vi närmare på det vintergröna!


Wellness

Handen på hjärtat – äter du 500 gram frukt och grönsaker varje dag? Gör du det tillhör du en försvinnande liten minoritet i Sverige. Men vi vill hjälpa dig på traven med 10 enkla tips.
Wellness

Tabata – ett träningsupplägg som kräver pannben och som ger snabba och grymma resultat.


Wellness

Muffins måste inte innehålla chokladsås och sylt. Fyll dem med nyttigheter och vips har du goda och hälsosamma smårätter som funkar när som helst, till vilket mål som helst.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken