Artiklar inom Triathlon / Tävlingar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Första Ironman på full distans i Italien lockar många svenskar

Triathlon


Triathlon

Man fortsätter att separera proffsen även i nästa års IRONMAN Kalmar och Köpenhamn. 2017 tävlar herrproffsen i Kalmar och damproffsen tävlar i Köpenhamn samma helg.


Triathlon

Nu är en av nästa års största triathlonfester - IRONMAN Kalmar - slutsålt. Man räknar med fler kvinnliga och utländska deltagare till nästa års folkfest.


Triathlon

Ikväll kl 18.30 svensk tid går starten för årets Ironman World Championship på Hawaii. Så gör du för att följa triathleterna live!


Triathlon

Lördag 8 oktober avgörs Ironman World Championship på Hawaii. Åsa Lundström är med i proffsklassen och har goda chanser att placera sig väl. Utöver henne finns 35 svenskar med på startlistan i olika åldersgrupper.
Triathlon

Idag avgörs Swimrun World Championship med 120 lag som gör upp om världsmästartiteln. Följ lagen direkt här!


Triathlon

Patrik Nilsson slog inte bara sitt personbästa och sitt motstånd med råge i dagens Ironman Copenhagen. Han fullkomligt krossade det svenska rekordet på Ironmandistansen. Hans nya rekord lyder 7:49:18 efter simning på 47:53, cykling på 4:14:15 och avslutande löpning på 2:43:14! Det innebär att hans sluttid är den sjunde bästa Ironmantiden genom alla tider!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken