Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Så klär du dig rätt för vinterträningen 

Klädmässigt är vinterträning en balansgång mellan att vara varm, men inte för varm. Klurigt, men vi har tipsen som gör det lättare.   

Tips för dig som springer och cyklar


Tävla om startplatser till En Svensk Klassiker

Söker du efter ny motivation och nya utmaningar i din träning? Nu har du chansen att vinna startplatser till samtliga lopp i En Svensk Klassiker!

Här hittar du all info om tävlingen


Testa formen under Lidingöloppets Vårhelg

Är du löpare eller cyklist så finns det garanterat ett lopp för dig under Lidingöloppets Vårhelg 7-8 maj. Vad sägs om bland annat Lidingöloppet UltraMarathon och Lidingöloppet MTB? Vi har distanser och klasser för stora som små, vare sig du är elit eller motionär.

Läs mer om de olika loppen


Ann-Mari är årets funktionär 2015

Som så många andra lopp så skulle Lidingöloppet inte fungera utan alla våra fantastiska funktionärer. Vi kommer framöver att presentera några av våra huvudfunktionärer och först ut är Ann-Mari Hevreng.

"Det är fortfarande lika kul"Utmana dig själv för ett framgångsrikt 2016!

Det är nu under vintern du lägger grunden för en snabb, stark och uthållig löparsäsong. Här är expertens tips på hur du fixar träningen på bästa sätt inför årets alla utmaningar i löpspåret.

Löparens 6 bästa grundknep

Nytt år nya utmaningar

Oavsett om du siktar på att genomföra ditt första Lidingölopp eller om du är rutinerad och planerar för en bättre prestation så bjuder vinterträningen på goda möjligheter för en lyckosam grundträning.

Längre fram i vår kan du göra en första avstämning av formen i något av loppen under Vårhelgen 7-8 maj. Tills dess, njut av de gnistrande vinterdagarna och träna med hälsan i fokus. 

Tomas Hoszek

Generalsekreterare
Lidingöloppet

 

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet är världens största terränglopp som arrangeras sista helgen i september varje år. Vårt nyhetsbrev produceras tillsammans med Runner’s World och skickades till adressen #email# eftersom du är anmäld till årets lopp och/eller har sprungit ett lopp de senaste åren – du kan alltid kontrollera din anmälningsstatus på www.lidingoloppet.se. Om du inte vill ha fler av dessa utskick vänligen klicka här