Artiklar inom Livsstil / Krönikor | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ledarkrönika: Världens bästa antistressmedicin

Krönikor


Livsstil

Vad exakt är det som händer i hjärnan? Och hur kan du öka chansen att nå dit? Johan Renström tar dig med på en resa mot Runner's High.


Livsstil

Du vet de där överdrivet idylliska helgreportagen i livsstilsmagasinen? RW:s chefredaktör skruvar lite på konceptet. Hur skulle din drömträningshelg se ut om du fick fantisera fritt?


Livsstil

Den här veckan lyfter vi träning, folkhälsa, välmående och dagens hälsoklimat ur olika infallsvinklar. Jonas Colting undrar när debatten om "sitta på röven hela tiden-hetsen" ska komma?


Livsstil

"Jag förmodar att du sitter ner när du läser detta. Sitt still en stund till och läs färdigt. Sen tror jag att du tänker dig för lite extra nästa gång du sätter dig ner." Den här veckan lyfter vi träning, folkhälsa, välmående och dagens hälsoklimat ur olika infallsvinklar.
Livsstil

"Man träffas, känner efter och springer vidare. Tempot är högt och utbrändhet på kärleksfronten verkar numera lika vanligt som på karriärsfronten."


Livsstil

"Det viktigaste jag har lärt mig av att bo i USA är att man får göra som man vill. Det finns utrymme för mångfald och jag behöver inte vara en del av en jagande trendflock."


Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken