Artiklar inom Lopp / Göteborgsvarvet | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Starka svenska insatser i Göteborgs Varvet

Göteborgsvarvet


Lopp

Med premiär den 18 januari startade Göteborgsvarvet en ny programserie, kallad ”Uppvarvningen”, av och med Stephan Wilson, till förmån för Ung Cancer.


Lopp

Med 26 grader och stekande sol såg det ut som 2017 års Göteborgsvarv skulle bli en riktigt tuff historia för löparna. Men lagom till start svängde vädret om, temperaturen sjönk något och molninslag bröt solen.


Lopp

Varvet är inte bara en folkfest med 60 000 anmälda löpare och hundratusentals i publiken, utan är också ett elitlopp som håller världsklass. Utöver det kommer många av Sveriges bästa halvmaratonlöpare för att göra upp om placeringarna i svenska mästerskapen.


Lopp

På lördag är det dags för världens största halvmara. Så här disponerar du dina krafter bäst under de 21 kilometrarna i Göteborg.
Lopp

Förra året spräcktes drömgränsen - ska det gå ännu snabbare i år?


Lopp

Kampen om SM-guldet på Göteborgsvarvet bjöd på en stentuff duell om silvret och Isabellah Andersson var nära att bli upphunnen i på slutet.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken