Artiklar inom Lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Raketutveckling - trots ormbett och benhinnestrul

Maraton


Lopp

Runner´s Worlds-utmaningen där tre kända profiler ska springa prestigefyllda TCS New York City Marathon går nu in i slutfasen. I Team Södergren siktar både coachen Charlotte Karlsson och skidlegendaren Anders Södergren på en tid under 2.40 - och vi stämde av läget med elva dagar kvar till start.


Lopp

När det franska trailloppet Templiers avgörs på söndag är det förmodligen första gången som så många svenska topplöpare på plats i ett och samma internationella bergsultralopp. – Det kommer att bli superkul att springa med Mimmi och Emelie eftersom vi aldrig har sprungit i samma lopp förut, säger trailstjärnan Ida Nilsson.


Lopp

Bellmanstafetten har arrangerats på Djurgården i Stockholm i 32 år. Men nu byter loppet namn – och sprider sig utanför huvudstaden. Under 2018 kommer stafetten finnas i fyra eller fem olika städer.


Lopp

Följ med Runner's Worlds chefredaktör Anders Szalkai till det maraton där han en gång gjorde sin debut. Resan till Paris och Paris Marathon går mellan den 6–9 april nästa år.
Lopp

Föreställ dig känslan av att stå i startfållan till ditt livs lopp med Frank Sinatras "New York, New York" pumpandes ur högtalarna – och när startskottet smäller känner du Verrazanobron gunga under fötterna. Över 150 000 löpare ansöker om en startplats till TCS New York City Marathon varje år och ca 50 000 får en. Du kan vara en av dem, förhandsanmälan till 2018 års lopp är nu öppen.


Lopp

Tidigt i morgon startar ett av världens mest utmanande lopp, Spartathlon. En historisk distans, 246 km från Aten till Sparta, där deltagarna utmanas till max. Tio svenskar står på startlinjen och vi har pratat med debutanterna Susann Lorinder och Nina Eibring.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.