Artiklar inom Lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Fougberg slog till direkt

Lopp


Lopp

Äntligen öppnar vi anmälan till vårens stora träningsdag den 18 mars!


Lopp

Med premiär den 18 januari startade Göteborgsvarvet en ny programserie, kallad ”Uppvarvningen”, av och med Stephan Wilson, till förmån för Ung Cancer.


Lopp

Nu drar vi igång årets löpsäsong med träningsträffar tillsammans med Lisa Beskow och #challenge21K-gänget med siktet mot Tjejmilen 21K!


Lopp

Föreställ dig känslan av att stå i startfållan till ditt livs lopp med Frank Sinatras "New York, New York" pumpandes ur högtalarna, och när startskottet smäller känner du Verrazanobron gunga under fötterna. New York City Marathon är helt enkelt något varje löpare måste uppleva! Bokningen av resor till 2018 års lopp är nu öppen – bland annat följer Anders Szalkai, Runner's Worlds chefredaktör, med som ledare.
Lopp

Får Napoleon göra sin segergest i terräng EM som avgörs i slovakiska orten Samorín på söndag? Sverige skickar en stor trupp till EM tävlingen och störst förhoppningar individuellt sätts till dubbelsegrarna från höstens terräng SM Napoleon Solomon och Meraf Batha. Runner´s World fick en kort pratstund med "Nappe" innan avfärd till EM, och formen verkar vara på topp.


Träning

Mikaela Larsson har på kort tid gått från träningsinstruktör och motionslöpning till SM-guldet på Stockholm Marathon i år. Vid söndagens Valencia Marathon tog Mikaela nästa steg i löparkarriären när hon sprang på tiden 2.38.41 - trots minst sagt struliga förberedelser.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

21 apr
Kungsbacka
21 apr
Lund
21 apr
Hönö
21 apr
Stockholm
21 apr
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken