Vi förenas genom löpningen! - Sofie Nelson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie Nelsson


Vi förenas genom löpningen!

12 jun 2017
av: Sofie Nelsson

En helg med så många människor som delar samma passion för löpning, det kan inte bli annat än bra!


Ni vet det där pirret av förväntan, man vet att något bra kommer hända men inte riktigt vad. Precis så kändes det i fredags när vi gick på planet som skulle ta oss till Ness strax utanför Düsseldorf i Tyskland. Vi skulle ÄNTLIGEN få åka iväg på vårt första internationella möte med ASICS Frontrunner.

Fredagen inleddes med att vi alla anlände till ett stort sportcenter där vi blev välkomnade med snygga Frontrunner-outfits. Det var så härligt att träffa de internationella löparna och det var som att vi alla redan kände varandra. Vi har setts i olika Asics-sammanhang, på sociala medier och på tävlingar. Vi delar samma passion för löpning, som en stor familj som peppar och stöttar varandra samtidigt som vi sprider löparglädje till hela världen!
När vi minglat runt och hälsat på varandra så var det dags för vår första aktivitet. Självklart var det löpning på agendan och vi fick uppleva en riktigt vacker slinga genom skogen och över ängar. Ni kan ju tänka er känslan när 100 löpare kommer springande över en stor blomstrande sommaräng- MAGISKT! Kvällen fortsatte sedan med fler sportaktiviteter, god middag och massor av löparsnack natten lång.


Dagen därpå hade vi ett fullspäckat schema på ASICS huvudkontor i Tyskland. Vi fick ta del av spännande föreläsningar om allt från mental coaching till hur man kombinerar yoga och löpning på bästa sätt. Det blev också mycket fotografering och Instagrammande, inte helt oväntat från ett gäng som detta. På eftermiddagen gjorde vi oss redo för dagens höjdpunkt, Sommernachtslauf, ett lopp som går genom Neuss centrum. Det var en underbar sommarkväll och man kunde näst ta på stämningen. Vi tågade fram genom staden från hotellet till starten som en lång färgsprakande svans av Frontrunners. Alla lika laddade för att få njuta av atmosfären och hejaropen från lagkamraterna.
Man kunde springa 5 eller 10km och båda gick på en slinga på 1,111km vilket innebär att man får möta publikens jubel antingen 4 eller 9 gånger. Självklart valde jag att göra det 9 gånger och aldrig har jag fått så mycket energi genom ett lopp. Frontrunners vet hur man hejar alltså!

Vi var ganska så trötta med väldigt glada på söndag morgon. Vi pratade om våra upplevelser från loppet på frukost och åkte sedan vidare till ASICS kontor igen. På förmiddagen fick vi chansen att shoppa loss bland ASICS provkollektioner, rena godisbutiken för löpare. Jag tror vi alla byggde på vår träningsgarderob ganska rejält. En perfekt avslutning på helgen med andra ord.

Så hur sammanfattar man detta? Jag kan inte säga annat än att jag är så tacksam för att jag är en del av detta fantastiska team som alla förenas genom en sak- löpning <3 

Löpning är vackert!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtio med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

21 okt
Södertälje
21 okt
Växjö
22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.