Ur balans - Sofie Nelson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie Nelsson


Ur balans

20 apr 2017
av: Sofie Nelsson

Tycker att min otur borde vända nu. Ont i foten och förkylningar till höger och vänster. Borde det inte vara nog?
Känns som att kroppen hamnat ur balans och nu måste jag balansera upp den igen. Den första förkylningen gjorde att jag kom lite ur fas med löpningen, sen började jag komma igång och då kom nästa förkylning och även mina problem med foten(bytte även skor några veckor innan problemen med foten). Jag har klurat mycket på varför foten gör ont och vi trodde först att det berodde på en stukning vilket jag inte tror längre. Istället tror jag (efter lite googlande) att det kan bero på att jag bytt skor. Då kan man tydlige få ont där jag har mina problem. Det vill säga på utsidan av foten under fotknölen. Jag har idag införskaffat Voltaren gel ifall det skulle vara så att jag fått en inflammation i leden. Jag har även bytt tillbaka till mina gamla skor, mina älskade ASICS Dyna flyte. Jag får nog skaffa mig ett par till av dem som back up!

Fler som haft problem med liknande skador? Hur har ni klarat er ur det? (För man blir ju lite deprimerad av att inte kunna springa)
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiotre med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-04-27 13:41   Sofie Nelsson

Vad tråkigt att höra om era skador Stefan och Sofia! Jag hoppas att jag snart ska få reda på vad som är felet på min fot. Förhoppningsvis är det inte lika allvarligt så att operation krävs. :)

 

2017-04-21 09:21   stefan

haft dessa problem i båda fötterna. inflammation som aldrig gick över. till slut så konstaterades en ruptur på en sena och jag opererade högerfoten. något år senare fick jag samma problem med vänsterfoten. operation där också. därefter har Jag inte haft några problem

 

2017-04-20 17:55   Sofia

Hej, hade liknande skada för något år sedan och var envis att träna alternativt med cykel osv i någon månad men blev inte bättre. Sedan gipsade jag foten/benet i 3 månader för att jag absolut inte skulle röra den alls och när jag tog av gipset var det bra! Klenare fot men gick snabbt att trappa upp och komma tillbaka. :)

Nu har jag dock en överansträngning i sittbensknölen så har inte kunnat springa på 1.5månader. Så har du någon erfarenhet om hur att göra det bättre så säg till :) har tränat alternativt som inte gör ont men har fortfarande ungefär lika ont som när jag fick skadan även ont när jag går tyvärr så jobbigt.

Stor kram och krya på dig! Svara gärna på min mejl

 


Följ oss

Loppkalendern

21 okt
Södertälje
21 okt
Växjö
22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.