TGI Tvättid - Sofie springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie Kulp-Tåg


Mest lästa


TGI Tvättid

22 jan 2010
av: Sofie Kulp-Tåg

Äntligen fredag säger vissa, äntligen tvättid säger jag. Av någon anledning hade jag fullständig brist på underställströjor med en acceptabel fräschhetsnivå idag. Jag vet liksom inte vart alla undertröjor försvunnit, och de som finns är delvis använda. Endera har jag ökat omsättningen på tröjor denna vecka, eller, som jag misstänker starkt, är det någon som använt tröjorna parallellt med mig. (Och om så är fallet - får jag då registrera dubbelgångarens pass på funbeat? Fast, det kanske jag inte vill... jag har ju haft något av en lugnare vecka nu, och tänkte ösa på lite mer nästa vecka.)

Foto: Privat. Nästan dagsljus! Jag var tvungen att kolla klockan en extra gång idag där jag kom ut från jobbet; trodde att jag misstagit mig på tiden och loggat ut en timme tidigare än jag tänkt mig nu på fredagen, men såhär ljust var det vid kvart i 5 idag.

Ikväll hoppas jag i alla fall att eländet är över; jag kommer att inleda lördagen med skåpet fyllt av rena, nytvättade träningskläder. Sådan lyx går inte av för hackor.

Har ni förresten noterat Isabellah Anderssons rekord på marathon i Dubai? 2.26.52 - makalöst!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tolv med siffror i fältet här


Kommentarer


2010-01-23 17:33   Sofie Kulp-Tåg

Ingmarie - Helgalet! Fast jag myser ju då jag springer, så mest är det bara roligt :)

Anneli - Ja, och nu då det ändå är lite varmare, blir ju kläderna lite svettigare också. Hoppas du hade fräscha att dra på dig idag också.

Jenny - Hihi; maken fixade tvätten, så jag fick den serverad.

miranda - Yep, laddad var jag - och du med :) .

Petra - Men visst var jag? Fast då hade jag ju redan springit en halv timme när vi träffades, så då kanske jag inte var fullt tvättmedelsdoftande längre.

Lars - Haha... och tror jag får fortsätta vara bara enbart galen. Men det är ju ganska trevligt det också; och man är ju inte ensam om det.

 

2010-01-22 23:32   Lars Hagborg

Galet bra, som Ingmarie sa. Nu gäller det för oss som bara är galna att fortsätta jobba på.
http//:hagborg.blogspot.com

 

2010-01-22 22:08   Petra Månström

Ah, så det blir en väldoftande medlöpare imorgon ;-) Visst är Isabellahs tid fantastisk!
//Petra blogg.svd.se/maratonbloggen

 

2010-01-22 22:00   Miranda Kvist

Ladda för imorn nu :D

 

2010-01-22 21:33   Jenny Löfqvist

Lycka till med tvätten! Helt otroligt rekord av Isabellah. Njut av helgen :)
jennyclofqvist.blogg.se

 

2010-01-22 20:45   Anneli Hällgren

Det går helt klart åt mycket träningskläder så här på vintern - svettas gör man (i alla fall jag) trots yttre temperatur. Tack för påminnelsen - ska genast sätta på träningsklädstvättmaskinen.

 

2010-01-22 20:19   IngmarieN

Helt galet bra av Isabellah! Men du är inte dålig du heller! Kuta så tidigt på morgonen, jobba och sen hem igen. Det krävs både kraft och disciplin för att klara och sånt imponerar mig!
/http://blog.nemonisimors.com

 


Följ oss

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken