Påpasslig - Sofie springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie


Mest lästa


Påpasslig

10 feb 2011
av: Sofie

Nu gäller det att ta vara på de tillfällen som erbjuds om man vill springa intervaller/ tempo, och som mig inte kan tänka mig att byta utomhuslöpningen mot löpbandet. I morse var det isbana, knöggligt, och allmänt jäkligt underlag; nu på kvällen mest jäkligt i luften. Men jag ska då inte gnälla på vädret - det är ju faktiskt februari, och i februari är det vinter och snö acceptabelt.

Ett par veckor, och fram till slutet på förra veckan kunde jag för det mesta springa på bar mark. Medvetet eller omedvetet tog jag de tillfällena i akt och sprang tempopass, fartökningar, fartlek osv. Det är jag glad att jag gjorde då. Nu kan man inte göra annat än luffsa utomhus.

Idag passade på att följa naprapat-Stefans råd om benträning. Ett gympass med bensparkar, benpress, utfallssteg. Luffsandet hem efter det kändes alldeles lagom. Det som var bra med dagens snöoväder var att jag kämpade mot vädret istället för att koncentrera mig på att jag var galet hungrig.

Lovade ju återkomma med bild på dagens färgförhäxelse. Så - let it snow (eller show eller nåt).

Foto: Privat.

Men det som ändå var häftigast var att jag plumsade hem i snön med en trevlig glipa mellan tightsen och strumporna. Kände mig stentuff. När jag sedan stod i kön på närbutiken hade jag funderingar på att säga åt de bakom att den mat jag handlade egentligen var till resten av familjen - själv äter jag taggtråd till frukost.

Foto: Privat.


Kommentarer


2011-02-10 22:28   IngmarieN

Snyggt! Både kläderna och glipan. :-) jag brukar låtsas jag har stor familj när jag handlar bara för att jag alltid handlar så MYCKET! Vill ju inte att någon ska tro att jag är en sån glufs... ;-)

 


Följ oss

Loppkalendern

23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken