OS-frotterad man-eater - Sofie springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie Kulp-Tåg


Mest lästa


OS-frotterad man-eater

27 feb 2010
av: Sofie Kulp-Tåg

Senaste två veckor har jag varit ensam hemma. Maken har varit på andra sidan Atlanten på jobb, men nu är ordningen återställd och jag avslutar mitt liv som gräsänka för denna gång. Timingen för hans tjänsteresa (jag trodde ju att han egentligen åkte dit för att shoppa springskor, men det var tydligen jobb) kunde inte ha varit bättre. Jag har nämligen kunnat frottera mig fullständigt i OS sändningarna kvällstid. Och det har jag minsann gjort. Jag har inte ens behövt gömma fjärrisen.

Dessutom har jag kunnat dra slutsats om vem i hushållet som försnillar smöret. En förpackning i veckan lyckas jag tydligen förtära; och då är det bara middag och kvällsmat jag äter hemma. Vilket kanske inte var av så stort intresse för er läsare.

Nu har jag dock tillbaka min träningskompis; den viktigaste av mina viktiga män. Det är konstigt med dessa män; hur man inte kan leva utan dem. Jag har några som jag umgås med ganska ofta; och med den sista behöver jag er hjälp:

Foto: Privat, Först ut - Mr. Miles. En trogen vän under långpass och kvalitetspass

Foto: Privat. Andra - The Janitor. Robotdammsugaren som snällt städar medan man är borta.

Foto: Privat. Tredje: Pilatesbollen som jag dejtar nu som då. Oftast bara blänger vi på varann. Den behöver ett namn! Vad tycker ni att den ska heta?

 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fjorton med siffror i fältet här


Kommentarer


2010-02-28 16:46   Johanna http://ettlivirorelse.blogg.se

Visst är det skönt att få vara själv ibland. Det är trevligt att få längta efter varandra, det blir så mycket trevligare att vara tillsammans då.

 

2010-02-28 13:29   Sofie Kulp-Tåg

Danna, Miranda & Helena: Bra tips där, men grejen var ju att bollen måste heta nåt med dubbla betydelser, så kom gärna med en förklaring till era namn :)

Andrej - Måste säga att du ligger bra till...

Jonna - Verkligen; visst är det lite skönt att vara ensam ibland, men ganska fort kommer man på andra tankar. Ostbollen var faktiskt inte så dumt, fast det är ju kanske inte ngt namn. Grattis till prestationen igår!

 

2010-02-28 10:13   Jonna Bodin Hansen

Åh vad skönt att han är hemma igen :) Det är oftast skönt ett litet tag att vara gräsänka, någon dag eller så, men sen börjar det bli tomt och tyst och trist tycker jag.

Bollen kan ju heta Ostbollen för att istället för att bli ostkrokar, undvika att man blir som en ostboll... eller något... nej har ingen fantasi för tillfället !

 

2010-02-28 09:19   Andrej Åhsberg

Rysken? Så att du kan tänka på den som gav dig tipset att göra plankan med armbågarna på pilatesbollen (f´låt -rysken). Jag är ju dessutom van vid både armbågar och knän, har börjat återfå en lite rundare form och är känd för att kunna rulla undan slag på ett snyggt sätt.

 

2010-02-27 22:09   Helena

Bosse?? ;)

 

2010-02-27 19:23   Miranda Kvist

Din lilla player ;)

Hmm angående bollen så kom jag bara att tänka på Mr Bob av någon anledning!

 

2010-02-27 17:28   Danne

Evil Pontius

 


Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.