Gimme färg! - Sofie springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie


Mest lästa


Gimme färg!

9 feb 2011
av: Sofie

I takt med att huden på armar och ben blir blekare och blekare skriker mitt sinne efter färg. Jag vill ha klara, färgade tights, färgsprakande jacka, mönstrad huvudbonad och spräckligt färgade handskar. Jag vill ha leg-sleeves som har ett ben grönt och ett rött precis som Katarina, och så vill jag ha bar mark så att jag inte behöver anpassa skovalet till underlaget.

Så öppnar jag garderoben med träningskläder och ser 90% svart. En neonfärgad reflexväst från Craft som visserligen piffar upp, men som ändå påminner om att det ännu är mörkt. Ett par Noosa som är neonfärgade pryder skogarderoben, men på nåt sätt känns det inte rätt att dra ett par slabbiga, svarta broddar ovanpå de glammiga Asicsen. Några par tights som så gott som uteslutande är svarta; med undantag för ett par som faktiskt har några vita ränder i sidorna, och faktiskt några lager två tröjor som är färgade, men som nästan alltid göms under en svart löparjacka.

I vår vill jag ha löparkläder i stark rosa/ cerise, stark turkos, klar gul och sprakande lime. I brist på allt det, tänker jag imorgon springa i min turkosa löparjacka, med neongul väst ovanpå, rosa buff, spräckliga handskar och beroende på temperaturen, kanske också en kjol ovanpå tightsen.

Bildbevis är möjligt... 

Foto: Privat. Tillsvidare en svartklädd bild. Svart är ju alltid ok, men vore det inte kul med lite mer färg?!Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken