Valencia halvmaraton - Sanna Bryngelsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sanna Bryngelsson


Valencia halvmaraton

14 nov 2017
av: Sanna Bryngelsson

Håll uppe träningsmotivationen i vinter och åk med till Spanien och spring Valencia halvmaraton tillsammans med mig och Pampas Travel den 22 - 25 mars! Tänk att starta säsongen med ett lopp i värmen, trevligt sällskap och god mat.

För mig är det viktigt att ha att ha mål med min träning för att hitta den motivation som jag behöver för att ta mig tid till att träna ordentligt under vintern. Om jag inte har något mål så prioriterar jag ibland bort min träning när jag har mycket på jobbet. Det är väldigt dumt då jag vet att jag blir både piggare och mår bättre när jag tränar regelbundet. Mitt mål under vintern är att jobba på min snabbhet och styrka. Valencia halvmaraton i mars ligger väldigt bra tidsmässigt för att testa resultatet av vinterns träning.

I resan ingår bland annat startplats till Valencia halvmaraton den 24 mars, boende på fyrstjärnigt hotell på promenadavstånd från start- och målområde, en guidad cykeltur i de gamla kvarteren El Carmen, möjlighet att boka samtal med oss coacher, god mat och en inspirationsföreläsning. Hela programmet hittar du här. Vi åker ner till Valencia torsdagen den 22 mars. Flygresan kan man boka själv från valfri flygplats men vi hjälper gärna till om ni vill. Transfer från flygplatsen till hotellet och allt på plats har vi ordnat så att ni bara kan komma ner och njuta av resan och av loppet.

Det kommer att bli fyra härliga dagar där vi upptäcker Valencia tillsammans genom löpning, god mat och gemenskap. På lördagen springer vi loppet och alla kan vara med oavsett mål. Det hade vart så kul att få dela den upplevelsen och glädjen med DIG. Spänningen innan start och känslan av lycka när man går i mål.

Ta chansen att uppleva Valencia tillsammans med mig och Pampas Travel.

Bokar du innan den 26 november så får du 1500 kronor i rabatt! Läs mer om resans program här.

Kategorier:
Lopp 


Följ oss

Loppkalendern

23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken