Laddar inför Göteborgsvarvet - Sanna Bryngelsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sanna Bryngelsson


Laddar inför Göteborgsvarvet

18 maj 2017
av: Sanna Bryngelsson

På lördag är det dags för Göteborgsvarvet. Trots att jag ursprungligen kommer från en liten ort sex mil söder om Göteborg, har jag aldrig sprungit Göteborgsvarvet. Jag hade egentligen inte tänkt springa i år heller men igår onsdag så öppnade det sig en möjlighet att få springa då den person som skulle springa hade blivit sjuk. Det ska bli riktigt kul att få uppleva den folkfest som jag har hört så mycket om. Jag ser loppet som ett långpass inför Stockholm Marathon om några veckor och jag kommer därför låta kroppen bestämma tempo. Om allt känns bra så kör jag på det och om kroppen känns mindre bra så blir det ett långpass i distansfart.

Den största utmaningen som jag ser just nu är vädret. Enligt den senaste prognosen från yr.no kommer det att vara 24 grader och växlande molnighet på lördag. Jag springer inte speciellt bra i värme vilket gör mig lite nervös. Mitt senaste och hitintills enda halvmaraton som jag har sprungit sprang jag i Taiwan i 38 graders värme, ett av de värsta lopp som jag har sprungit då värmen fick kroppen att kännas tung och som att jag sprang i tuggummi utan att komma framåt. För att förbereda mig inför loppet på lördag så kommer jag imorgon att springa ett lättare pass på ungefär 20 minuter och avsluta med fyra stycken stegringslopp.Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken