CCC – Courmayeur Champex Chamonix - Sanna Bryngelsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sanna Bryngelsson


CCC – Courmayeur Champex Chamonix

26 jan 2017
av: Sanna Bryngelsson

Efter flera års planerande och många mil har jag äntligen fått en plats till CCC. CCC är ett utav loppen som arrangeras under ”ultra trail Mont Blanc veckan”. Uttagningen till loppen går till som så att man måste springa specifika lopp som är godkända utav ITRA (International Trail Running Association) vilket ger kvalificeringspoäng till en lottning. Man får räkna med poäng från fullföljda lopp under de senaste två åren men man från bara räkna in poäng från två lopp, så det gäller att man springer lopp som ger tillräckligt med poäng. I lottningen gäller det sedan att man har lite tur så att man blir dragen och får springa CCC. I förra årets lottning hade jag och min sambo inte tur i lottningen men i år kom vi med i loppet! CCC går av stapeln den 31 augusti och jag ser fram emot det väldigt mycket.

Loppet startar i Courmayeur i Italien, går igenom Champex i Schweiz för att slutligen nå målgången i Chamonix i Frankrike. Loppet är 101 kilometer och 6100+ höjdmeter.

Bild lånad från UTMB® hemsida

Jag hoppas att ni vill följa vägen mot min största utmaning någonsin. Det kommer att bli tufft och krävas otroligt mycket träning men allt slit kommer att vara så värt det under det sagolikt vacka loppet. 

Kategorier:
Lopp 

Kommentarer


2017-01-27 09:38   Stefan Danielsson

Ska bli spännande att följa, jag som bävar inför AXA men det är ju bara en fjutt i jämförelse:)))

 


Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken