#Måndagspeppen - Lyssna på andra - Ann-Sofie Forsmark | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ann-Sofie Forsmark


Vem: Forever young småbarnsmamma med spretig utbildning som både civilekonom (samt studier i miljöekonomi och miljöteknik), massör, revisor, löpcoach och hälso- o friskvårdskonsult. Efter 11 år i exil i England, Australien och Jämtland är jag en smått ofrivillig Sthlmsbo som letar sig bort från asfalten så fort det går.

Arbetar som hälsostrateg, driver ( i väldigt liten skala) en enskild firma där jag föreläser, tidigare har löpcoachat främst ultralöpare, kostcoachat samt instruerar på workshops och event. Driver podden Health for Wealth om strategiskt hälsoarbete. Därtill arrangerar jag årets GODaste lopp: Tjejmarathon 2016 en gång per år. Det är förstås inte full fart på alla bitar samtidigt utan det växlar under året.


Jag har mycket energi och det får jag genom att vara väldigt noga med att göra rätt saker, jobba smart, ha mycket ledig tid tillsammans med min familj och ta hand om sömn och återhämtning.
Vad jag skriver om: Ultralöpning. Terränglöpning. Bra mat. Yoga. Hälsa. Företagshälsa. Föräldralivet. Välgörenhet.

Motto: Work hard. Do good. Rest and play.

Utmaningar 2017: Under 2016 klarade jag mitt (enda!) prestationsmål inom löpningen; att springa 100 miles under 20 timmar. Inför 2017 vill jag springa med fokus på upplevelselopp men sätter inga specifika mål- om inte andan faller på!

Vill du kontakta mig angående föreläsningar, löpcoachning eller annat? Maila gärna!

#Måndagspeppen - Lyssna på andra

4 jan 2016
av: Ann-Sofie Forsmark

Ibland fastnar man i sitt eget lilla hjul. Ibland går det bra men ibland blir det en lite ond cirkel där man inte kommer vidare med vad än det är för problem man grubblar på.

Jag är själv ganska bra på att inte prata med andra- tro det eller ej. Man pratar jobb på jobbet och så hörs man med andra via sociala medier men det blir inte samma sak som att faktiskt prata med någon öga mot öga.

Idag gick jag och smågrubblade på vår logistiska utmaning vi kommer ha under våren med att försöka hinna jobba, hämta och lämna och få vardagen att gå bra, inte bara gå ihop. Då berättade en kollega om deras utmaning och jag insåg hur jäkla bra jag har det ändå. Min utmaning försvinner inte men kändes plötsligt väldigt lätt. Det hade inte skett om jag inte pratat med henne.

Så det finns massor att vinna på att berätta för någon annan om en utmaning man har:

1) Ibland räcker det med att någon lyssnar, att man får sätta ord på det och personen säger- "stackars dig" så känns det bättre.

2) Det kanske visar sig, som i mitt fall i dag, att de har ett betydligt större problem på samma område så man får lite perspektiv.

3) De kanske har ett förslag på en lösning eller bara säger något som får dig att tänka på ett nytt sätt själv.

Det är bra att prata alltså!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioett med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken