Ann-Sofie Forsmark - Bloggare på Runner's World | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ann-Sofie Forsmark


Vem: Forever young småbarnsmamma med spretig utbildning som både civilekonom (samt studier i miljöekonomi och miljöteknik), massör, revisor, löpcoach och hälso- o friskvårdskonsult. Efter 11 år i exil i England, Australien och Jämtland är jag en smått ofrivillig Sthlmsbo som letar sig bort från asfalten så fort det går.

Arbetar som hälsostrateg, driver ( i väldigt liten skala) en enskild firma där jag föreläser, tidigare har löpcoachat främst ultralöpare, kostcoachat samt instruerar på workshops och event. Driver podden Health for Wealth om strategiskt hälsoarbete. Därtill arrangerar jag årets GODaste lopp: Tjejmarathon 2016 en gång per år. Det är förstås inte full fart på alla bitar samtidigt utan det växlar under året.


Jag har mycket energi och det får jag genom att vara väldigt noga med att göra rätt saker, jobba smart, ha mycket ledig tid tillsammans med min familj och ta hand om sömn och återhämtning.
Vad jag skriver om: Ultralöpning. Terränglöpning. Bra mat. Yoga. Hälsa. Företagshälsa. Föräldralivet. Välgörenhet.

Motto: Work hard. Do good. Rest and play.

Utmaningar 2017: Under 2016 klarade jag mitt (enda!) prestationsmål inom löpningen; att springa 100 miles under 20 timmar. Inför 2017 vill jag springa med fokus på upplevelselopp men sätter inga specifika mål- om inte andan faller på!

Vill du kontakta mig angående föreläsningar, löpcoachning eller annat? Maila gärna!

Fabulous no fuffens februari

31 jan 2015

Jag är inget för förbud eller egentliga kortsiktiga projekt. Jag äter för livet och tränar för långsiktiga mål och, tja. Livet är för kort för att inte äta choklad helt enkelt.

Men nu sammanfaller februari med att jag trappat ned amningen och med att jag kan börja träna lite hårdare löpning igen. Och med att jag bara känner för att anstränga mig lite till.

Lite mer av allt. Ännu bättre mat. Mer grönt. Ta i lite mer. Sova lite mer. Lite mer lek. Lite bättre. Lite mer fabulous. Hoppas att lite av det hänger kvar in i mars. 28 dagar. Exakt 4 veckor. Jag får förklara mer vad jag menar. Sen. Nu ska jag avsluta januari med någon skräpfilm för min hjärna ryker efter Soma Functionkursen. Mer om den också imorgon. Men oh so good.