Gudarna måste vara tokiga - Pasi Salonen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Pasi Salonen


Föreläsare och triathlet

Mest lästa


Gudarna måste vara tokiga

20 apr 2010
av: Pasi Salonen

Ja ni som följer min blogg här vet ju att jag inte är särskilt kristen eller bekänner mig till någon speciell religion, däremot tror jag att livet är gudomligt. Jag tror oxå att allt som sker har en mening.

Det jag däremot inte förstår är att om Gudarna inte nu inte tyckte att det var meningen att jag skulle tävla i Sydafrika på söndag, så behöver väl inte stänga av hela Europa för min skull. Det hade ju räckt att önska mig lycka till på det brittiska sättet - "brake a leg" eller att däcka mig i en sent utbruten svininfluensa.

Nyss ställdes iallafall flighten till London in och tankar att resa senare i veckan är lika borta som den nyss, i vanliga fall, öppnade Marabou-chokladen på köksbordet. 40.000 amerikaner sitter strandade i London i väntan på att komma hem. Är du inte bokad på en flight lär du inte få plats när de så småningom öppnar flygen igen.

Det är surt.

För fram till nu har jag agerat precis som om jag skulle resa. Igår var jag i Örebro och besökte Nils-Olov Åsman. En mästare att få igång sargade kroppar. Nu är mitt ryggonda som bortblåst och jag hade en härlig löprunda igårkväll, superladdad inför dagens äventyr. Idag får jag ersätta 15 timmars resande med 90 minuter härlig löpning med fågelkvitter och solsken.

Att rekommendera

 

Väskan var packad, även om jag avvaktat med cykeln in i det längsta och nu behövde jag ju aldrig börja mecka. ( inget religions skämt) 

Men varför gräma sig över det man inte kan påverka. Cykelformen är fantastisk och snart är det dags att cykla Prologen. Ett Colting Camp arrangemang över 5 dagar då vi utgår från Borås och rundar hela Skåne. En fantastisk vårupplevelse med massor av mil i benen.

Mest synd tyckte jag nog om Anna, min yngsta tjej. Igår hade hon chekat in och passeret säkerhetskontrollen för att flyga till Luleå och för att praoa hos min svåger som jobbar som musiklärare. Till Annas ära har de anordnat en konsert där hon skall sjunga solo. 10 minuter innan boarding kommer beskedet. Inställt. Flyget hade kunnat flyga upp men inte hinna hem igen innan luftrummet stängdes. Så det var bara att åka hem igen.

Nytt försök idag. Jag håller tummarna.  
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttioett med siffror i fältet här


Kommentarer


2010-04-27 11:04   C

Hur kommer det sig att det finns mellantider pa ironman.com?

Ser ut som om du brot precis innan malgang...

 

2010-04-22 00:41   LN

Meningen måste vara att du ska efteranmäla dig till helgens Terräng-SM? M45-klassen ser tunn ut...

 

2010-04-21 13:37   Bengan

Läste på slowtwitch att ni får platser i Europa istället??

 

2010-04-21 08:43   Johanna

Det var otroligt surt och jag lider med dig! Men det är naturen som styr...Vart kommer du att kvala till Hawaii istället, för det var väl målet?

 

2010-04-20 13:05   www.lindaeriksson.com

Trist att du inte kom iväg...men som sagt det finns säkert en mening med det också. Önskar dig lycka till med framtida utmaningar istället.

 Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.