Adios och good bye... - Livsloppetbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Livsloppet Blogg


I artikelserien Livsloppet förmedlar vi starka livshistorier där löpning spelat en viktig roll. Ofta finns det mycket mer att berätta än vad utrymmet i tidningen tillåter, så nu hittar du därför Livsloppet-bloggen här på runnersworld.se. Varje månad får du följa en av profilerna från Livsloppet.

Den här månaden möter du Maria Börjesson, 43. Som ungdom tränade hon sprint och instruerade aerobics. Men när hon fick barn försvann träningssuget och hon tog en lång träningspaus. Med det följde en ohälsosam livsstil och en känsla av att inte leva fullt ut. Men i våras upptäckte hon Paulo Robertos ”15 minuter om dagen”, och löpbehovet kom tillbaka. Idag är hon mer vältränad än någonsin.

Mest lästa


Adios och good bye...

16 okt 2016
av: Livsloppet Blogg

Jag vaknade först av alla imorse, klockan var 8.47 och även Sigge sov... När jag lade mig igår kväll bestämde jag mig för att gå ut i spåret på morgonen innan frukost. Så jag hann i princip slå upp ögonen, gå på toa och klädde sedan på mig och gick ut. Jag känner mig pigg men är snuvig och har lite irritation i halsen, så det fick bli en rask powerwalk. Vilken härlig energiboost det är att gå i spåret och vara omgiven av alla vackra färger.

I vanlig ordning så stack Jens och Lukas iväg på hockeymatch efter frukosten. Ronja gick ut med kompisar och jag och Sigge cyklade till en nybyggd lekpark i närheten. Så idag har vi verkligen fått frisk luft :-)

Jag har klickat och klurat och kan nu säga att jag har fått till min blogg så att den går att läsa. Den är kanske inte så fin ännu men mina gamla inlägg från i våras finns kvar att läsa och jag hoppas att några av er som har läst min blogg här även fortsätter på min andra plattform. Bloggandet här gav mig verkligen mersmak! Adressen är: http://katjaspringer.wordpress.com

Jag vill tacka för den här månaden och hoppas att ni har tyckt att det har varit intressant att följa min vardag! Jag avslutar med en bild som förmedlar vad träning och främst löpning är för mig!

Lyckan lyser i mina ögon och nöjdheten över att min kropp orkar och vill och att jag har min familj vid min sida som stöttar mig i min passion!

Tack för mig! Kram Katja
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextionio med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

21 okt
Södertälje
21 okt
Växjö
22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.