Nu startar jag min resa mot en smärtfri löpning - Linda - Inspirationsbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Nu startar jag min resa mot en smärtfri löpning

9 nov 2017
av: Linda Christensson

Albert Einstein var en väldigt klok man sa “Definitionen av galenskap är att göra samma sak igen och igen och förvänta sig andra resultat.” Jag har inte varit så klok. För cirka 2, 5 år sedan efter Women´s health  halvmarathon, när jag var i mitt livs bästa löparform och kunde springa hur långt som helst gick jag sönder. Jag minns det som igår. Jag sprang till jobbet längst Karlbergskanalen och helt plötsligt kunde jag inte springa mer. Jag fick stanna och stretcha. Gå lite grann, springa lite grann och nej det fungerade inte! Det var en och en halv månad kvar till Stockholm Marathon som jag tränat så hårt inför. Jag gick till läkare, sjukgymnast och naprapat. Dagen innan Stockholm Marathon fick jag en liten panikattack då jag förstod att jag inte skulle kunna genomföra loppet dagen efter.

Månaderna som följde försökte jag springa då och då utan resultat. Jag fortsatte cykla till jobbet och tränade mycket kroppsstyrka med tabatatimer. I oktober/november 2015 försökte jag mig på en mil första gången sedan april och sprang den på 47 minuter. En kuperad mil så all annan träning hade fått mig att bli en starkare löpning. Jag var så lycklig men inte smärtfri. Nu, två år sedan jag sprang den milen, har jag fortfarande problem med högerbenet. I perioder fungerar det riktigt bra men sedan kommer perioder då jag "hanterar" det genom att undvika asfalt, inte springa för långa sträckor eller bara uthärdar smärtan. Men jag har inte gjort något åt själva problemet på väldigt länge. Inte förrän nu.

Det hela började med att jag träffade Per på CrossFit 162 West som gjorde en kroppsscreening på mig inför att jag skulle bli medlem i boxen. Han testade mig för att se hur min kropp är. Om det är något jag borde träna mer på eller inte göra alls. Jag fick övningar för att bli bättre, starkare och rörligare. Men framförallt sådde han ett frö hos mig. Jag kan inte riktigt beskriva det,  men sakta har det växt fram hos mig att jag ska försöka få ordning på min högersida. Så det jag har börjat med är:

- Screeningen och jag gör mina övningar och stretchar (två gånger i veckan, jag borde göra det tre gånger)

- Jag har minst en vilodag i veckan, helst två.

- Jag har gjort en skrapmassage (den behandlingen förtjänar ett eget inlägg).

- Jag har bokat tid hos en läkare.

- Jag ska inte springa fram till julafton. Jag kommer istället träna CrossFit och cykla till jobbet fem dagar i veckan tur och retur.

Tänk att det skulle ta mig två år och förstå att om jag gör samma sak varje dag så kommer jag inte få något nytt resultat! Men nu hoppas jag att jag tagit de första stegen mot en smärtfri löpning.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiotre med siffror i fältet här


Kommentarer


2018-01-19 15:47   sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att göra allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg för lycka. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress:

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring i kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning

 

2017-12-27 16:52   Ann

Uppdelning eller skilsmässa är inte en lösning på dina äktenskapsproblem !!!! !!! är säkert det bästa, och hans resultat är 100% garanti.
Min man är hemma nu och vi lever med glädje tillsammans som en bra familj och jag tackar den kraftfulla stavningskastern. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela med mig av min historia på internet, att det fortfarande finns bra stavhjul och DR ISIKOLO, är en av de goda stavarna som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, My Äg nu älskar mig mer än innan jag är så lycklig och min man har avbrutit skilsmässan med hjälp av DR ISIKOLLO och vi tillbringade julhelgen tillsammans. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar snabbt, föreslår jag dig, "," KONTAKTA Via e-post: ! Du kan också ringa honom +2348133261196

 

2017-11-15 22:57   johanna

Hello everyone it really worked and I am proud to testify too. I saw a post about how a lady was reunited with her husband and I decided to try this Doctor who helped her because my relationship was failing. Although I never believed in spiritual work. I reluctantly tried it because I was desperate, but to my great surprise this Doctor helped me and my relationship is now perfect just as he told me my husband now treats me like a queen, even when he Had said before that he does not love me anymore. Well, I can not say much but if you are going through difficulties in your relationship here is the email your partner will definitely return to you.

 

2017-11-10 12:07   THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom

 


Följ oss

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken