Jag investerar i mig själv, både i tid och pengar! - Linda - Inspirationsbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Jag investerar i mig själv, både i tid och pengar!

16 okt 2017
av: Linda Christensson

Jag tror att jag liksom många andra lägger mycket tid på att andra ska ha det bra. Familjen först, jobbet tvåa och sist jag själv. Jag älskar mitt jobb och tycker att det är viktigt att göra ett bra jobb. Ibland kommer jag på mig själv att komma hem tretton timmar efter att jag lämnat hemmet på morgonen. Trots detta kommer jag aldrig bli klar på jobbet. Det finns alltid mer att göra. Jag har dock lärt mig att veta när det är bra nog, när jag inte kan göra mer utan att ge för mycket av mig själv.

När det kommer till familjen kan jag inte ge för mycket av mig själv. Jag älskar att vara med mina barn och de lär mig så mycket om livet. Det har dock tagit några år för mig att lära mig vad som är att vara med dem fysiskt och vad som är att vara med dem på riktigt. Och att det ibland räcker att bara finnas där fysiskt men att de andra gånger kräver min närvaro, på riktigt! De har blivit små individer som väljer sina kompisar före sin mamma ibland men det betyder inte att jag inte är viktig för dem. Jag måste bara finnas där när de behöver mig. Familjen går som sagt först, utan tvekan! Men det betyder inte att jag inte kan göra det jag vill och mår bra av. jag är ju en del av den där familjen. Det gäller bara att hitta sätt att mina barns behov inte krockar med mina egna.

Så nu tror jag att jag har gjort en superbra investering i mig själv! En investering som kostar både tid och pengar. Efter tre år där jag tränat själv och utvecklats utan någon som helst styrning från någon kunnig (om jag bortser från snälla kollegor). Jag har samma skador nu som jag fått för tre år sedan. Jag kände att jag behöver en paus. Så nu har jag blivit medlem i en crossfit-box, Crossfit 162 West. Jag har tidigare tränat där då och då. Alltid tyckt det varit kul men tänkt att tiderna inte passar med familjelivet. Nu har jag tänkt om. 

Jag har under förra veckan hunnit med sju pass på boxen varav ett var ett teknikpass i tyngdlyftning vilket var så himla lärorikt och kul! Alla coacher är superbra på att hitta skalade övningar för de som behöver och ger en superbra feedback på områden där man behöver utvecklas. På onsdag kommer jag gå en screening där man kommer titta närmare på vad just jag behöver utvecklas i. Något som jag borde gjort betydligt tidigare! Mina döttrar hänger mer än gärna på och leker i de delar av lokalen vi inte tränar på (säkerheten med barn på träningsplatser är jätteviktig). Min son var överlycklig över att få vara själv hemma med sin pappa. Så bara win win!

Så nu gör jag en investering i mig själv. Kanske den bästa någonsin. Bryter mina gamla vanor och lär mig nya saker. Jag är helt övertygad om att jag kommer trivas bra med träningen och jag hoppas att de ska hjälpa mig bli starkare och helare! Jag återkommer efter onsdag och berättar vilka mina förbättringsområden är. Och kanske kommer jag klara milen under 45 minuter före årsskiftet!

Här lär vi oss bra roddteknik.

Mina döttrar får bara vara i träningsdelen under uppvärmning utan redskap och efter ett pass (om ingen tränar då). 

Ett roligt lagpass. Såklart skriver man på en whiteboard, det är ju crossfit =)Följ oss

Loppkalendern

23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken