Träningskläderna jag bott i som gravid - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Träningskläderna jag bott i som gravid

10 jun 2017
av: Josefine Antonsson

.

I samarbete med Training for Pregnant

Under en ganska stor del av graviditeten fungerade det att träna i mina vanliga träningsjackor/toppar, men sista månaderna var det inte något som satt särskilt bra. Alla överdelar blev helt enkelt för korta! Från och med början av maj använde jag mig därför av träningsjacka, linne och top från Training for Pregnant - kläder som jag verkligen kan rekommendera för den som är gravid och vill vara aktiv. Mjuka, stretchiga, sitter bra och funkar under både löpning och andra träningsformer. Finns att köpa här

De här bilderna är tagna i söndags, bara någon timme innan värkarna satte igång! Då visste jag inte att jag mindre än ett halvt dygn senare skulle sitta med en liten nyföding i famnen:)

 

 

Kategorier:
Kläder (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiosju med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-06-12 11:54   Hussam

Nouw.com/Hussamhero

 


Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.