Sköna träningstights för gravida - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Sköna träningstights för gravida

19 mar 2017
av: Josefine Antonsson

I samarbete med Training For Pregnant

För några veckor sen klagade jag lite här på bloggen över att jag vuxit ur mina löpartights och efterlyste träningstights för gravida. Efter det har jag fått möjligheten att testa träningstights av märket Training For Pregnant.

Jag har bara sprungit ett fåtal rundor i tightsen ännu, men så här långt är jag jättenöjd. De är väldigt mjuka och sköna och har en rejäl mudd som kommer att täcka magen under hela graviditeten, även mot slutet. De sitter bra, skaver ingenstans och det är bara sån enorm skillnad att springa i de här jämfört med hur det är att springa i mina vanliga tights just nu. Jag har blivit väldigt känslig för kläder som sitter åt för hårt och tycker t.o.m. att det är obehagligt att bära mitt flipbelt för tillfället (trots att jag kan placera det under själva gravidmagen).

Kan varmt rekommendera träningstightsen till alla löpfrälsta gravida! De finns i en längre och en kortare variant, dessutom finns en lång, lite lösare träningsbyxa som om möjligt är ännu skönare (men som kanske inte lämpar sig lika bra för just löpning).  

Det går att läsa mer och shoppa byxorna här

 Kategorier:
Kläder (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioett med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken