Fredagsfunderingar - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Fredagsfunderingar

22 sep 2017
av: Josefine Antonsson

Fredag förmiddag. Regnet öser ner från en grå himmel (det har regnat nästan varenda dag hela september), 6-åringen och 4-åringen kollar på Pippi och jag sitter vid köksbordet med en kopp te och några tidningar. Lykke sover gott i sjalen.

Än så länge saknar jag faktiskt inte jobblivet ett dugg! Eller, jag saknar mina kollegor och att få utlopp för min kreativitet, men jag saknar inte att åka hemifrån tidigt, spendera massa timmar på bussar och tåg och sitta framför en skärm hela dagarna. Livet som föräldraledig har absolut sina nackdelar och kan lätt bli lite småtrist, men än så länge överväger fördelarna. Det är så grymt skönt att vara totalt befriad från stress. Att känna att det är hyfsat enkelt att hinna "allt" jag vill - vara med barnen, springa, träffa kompisar och pyssla hemma + alla måsten. Hjälp, nu låter jag som värsta superharmoniska mamman och det är jag ju oftast inte - men senaste veckan har jag känt mig så väldigt tacksam och glad! Förmodligen för att jag fått sova ordentligt:)

Nu har jag också i princip bestämt mig för att springa Varvetmilen i Jönköping om drygt tre veckor. Fram till dess kommer löpningen att vara rätt strukturerad vilket känns kul. Visserligen ser några av passen jag planerat att genomföra GRYMT jobbiga ut (framför allt de långa intervallerna)
men ska jag nå min måltid på milen måste jobbet göras. Lite ångest känner jag definitivt innan de där passen, men känslan efteråt är grym. Den gör att det ändå är värt det. 

Nu ska jag sluta babbla och bjuder på en bild i stället. Den tog jag i lördags, då jag för allra första gången sedan Lykke föddes orkade gå upp tidigt för att springa (06.20). Det var verkligen en HELT magisk morgon i skogen och bilden får väl symbolisera mitt mående just nu: försiktigt strålande!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiosex med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-10-05 16:45   THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom

 


Följ oss

Loppkalendern

22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
04 nov
Ydre
31 dec
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.