Ett jullov som blev sådär - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Ett jullov som blev sådär

7 jan 2018
av: Josefine Antonsson

Hej!
En dag kvar av jullovet, sen är det vardag igen - med allt vad det innebär. Jag måste nog säga att jag är rätt så besviken på det här lovet. Vi har varit krassliga i omgångar och haft minst åtta-nio feberdagar här hemma. Barnen har visserligen varit friska i princip hela hösten så jag ska kanske inte klaga, men det är ju alltid trist med sjukdom. I stället för att hitta på massa skoj har vi mest varit hemma, och eftersom vädret varit riktigt pissdåligt har vi hängt mycket inomhus. Barnen har kollat på aaaaalldeles för mycket film. Och jag har scrollat aaaaalldeles för mycket instagram och facebook. 

Nåja, helt värdelöst har lovet inte varit, kanske blev lite väl negativt här. Julen var skön, nyår likaså (även om bara halva familjen kom iväg på nyårsfest). Och lite folk har vi hunnit träffa. Många sköna löprundor har det blivit också - och idag sken ju faktiskt solen! Dessutom har jag haft massor av tid att fundera över mina nyårslöften. Jag kommer att skriva ett separat inlägg om mina mål med löpningen under 2018 här på bloggen, men ett av målen är iaf att springa halvmaran på under 1.22. Sen har jag några mål/löften som inte har med löpningen att göra också, och de lyder: slösurfa mindre, läsa minst sex böcker och skaffa höns. Det ni!

Här kommer några bilder från idag, som varit en av de bättre dagarna på sistone. Följ oss

Loppkalendern

23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken