Bästa löpvagnen? - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Bästa löpvagnen?

14 maj 2017
av: Josefine Antonsson

Bara fyra veckor kvar nu och ytterligare en bra graviditetsvecka har passerat. Jag mår jättebra i både huvud och kropp! Jag minns faktiskt knappt hur jag tränat, men jag tror att jag har sprungit tre gånger och kört tre crosstrainerpass. I går sprang jag 13 kilometer men efter det protesterade faktiskt kroppen lite . Så nu blir det inga pass som är längre än milen de närmaste veckorna. 5-8 km känns ganska lagom just nu.

Jag var på en koll hos barnmorskan i början av veckan och hon frågade om jag började känna mig tung. Jag minns inte riktigt vad jag svarade, men jag känner mig ärlig talat inte särskilt tung. Jag har gått upp åtta-nio kilo men extravikten är inte så jobbig att bära i vardagen och jag har fortfarande hyfsat bra kondis. Däremot blir jag allt mer osmidig och det blir svårare och svårare att hitta bekväma positioner när jag t.ex. åker buss eller sitter i en soffa.

Med mindre än en månad kvar till beräknad förlossning börjar det också bli dags att fixa allt praktiskt inför bebisens ankomst. Vi har ingen vagn ännu och funderar starkt på att köpa en vagn som fungerar bra att springa med, men det är svårt att veta vad man ska satsa på. Någon som har tips på en lättkörd löpvagn som funkar att både springa och gå promenader med? Kraven är att den ska gå att köra på grusväg – och att det finns liggdel till.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiofyra med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-05-24 22:26   Josefine

Åh, tack för tipsen Linnea och Viveca. Ska kolla upp!

 

2017-05-23 07:55   Linnea E

Hej! Vi köpte en Thule Urban Glide med liggdel. Ser ut som en stor kaross, men den är riktigt bra och otroligt prisvärd! Liggdelen är stor och rymlig och enda nackdelen där är att jag saknar sufflett som går att dra längre än 90 grader... Detta är den enda vagn vi har så har kört den på grusväg, skogsstigar och i stan. Just nu är vår dotter så stor att vi lagt undan liggdelen och enbart använder sittvagnen som den är. Men vi är väldigt nöjda och det är den enda vagn vi har så har använts till max.

 

2017-05-14 21:56   Viveca

Bugaboo Buffalo! Dyr men väl värd vartenda öre. Stora hjul som är otroligt lättkörda på olika underlag. Jag springer med den och den är väldigt följsam. Dessutom kan du köpa till runner-ram till sittdelen när barnet kan sitta framåtvänd. Har inte provat den delen ännu då jag inte velat vända sonen framåt än. Men, snart dags!

 


Följ oss

Loppkalendern

21 okt
Södertälje
21 okt
Växjö
22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.