Det där som kallas Livet. - Johanna Sterlinge | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Johanna Sterlinge


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Johanna, född 89 och bor i Linköping.

Mitt hjärta brinner för triathlon på Ironman-distansen och det är där jag trivs bäst. Jag gjorde min första Ironman i Kalmar 2012 och kvalade samma år till Ironman World Championshop på Hawaii vilket var en stor dröm som gick i uppfyllelse. Sedan dess har jag blivit fast i denna fantastiska sport! Förutom triathlon så har även ultralöpning och swimrun fångat mitt intresse.

Här får ni följa min vardag där jag försöker bolla heltidsstudier, jobb och familj med ett brinnande intresse för långdistans-triathlon och ultralöpning. För det mesta går det kanon och vissa stunder gäller det att hålla tungan rätt i mun för att få ihop dagarna... men en sak är säker. Det är helt klart värt det för jag älskar utmaningar och känslan att stå på startlinjen!

Det där som kallas Livet.

8 aug 2017
av: Johanna Sterlinge

På kylskåpet sitter mitt träningsschema uppe för veckorna mellan Ironman70,3 Jönköping och fram till KMD Ironman Köpenhamn som går om tolv dagar. Där kryssar jag för när jag utfört mina pass, en grön bock för varje utförda. Alla pass är dock inte bockade och träningen som gjorts har inte blivit med den styrkan, energin, glädjen eller motivationen jag hade önskat eller brukar ha...

Livet har kommit emellan. Tyvärr kan man inte alltid styra över när livet blir sådär tufft mellan varven, varken för sig själv eller för sina nära. Ibland blir det också lite för mycket på en och samma gång. Även om jag för det mesta är väldigt glad utåt så stormar det ibland på insidan, vilket det gjort en tid nu. Hur mörkt, ledsamt och orättvist det än kan kännas mellan varven så tror jag dock alltid på att livet kommer bli bättre, men ibland måste man bara koncentrera sig på att ta djupa andetag och hålla sig i hårt för att orka ta sig igenom den värsta stormen. Sen kommer det lösa sig. Det kommer ljusna.

Avsaknaden av gröna bockar på kylskåpets träningsschema lyser med sin frånvaro, nacken är ett kapitel för sig och stormen inombords blåser upp mellan varven men jag är ändå naiv nog att ta mitt pick och pack och åka till Köpenhamn nästa helg för att ge mitt allt och hoppas och tro på att det håller. För jag behöver det, för min skull.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken