Jag måste gjort någonting rätt - Andreas Falk | Runner's World

Andreas Falk


Ultralöpare och löparcoach som tränar hårt för att bli bäst. Jag vill pressa mig och hela tiden flytta mina gränser. www.andreasfalk.org

SPONSORER

Mest lästa


Jag måste gjort någonting rätt

24 jan 2013
av: Andreas Falk

Japp, träningen går galant nu. jag njuter av att få springa med lätta ben.

Nu har jag kommit igång med både långa långpass och fartpass. Jag tror att det är fartpassen som förlöst mig. Nu springer jag mina distans och långpass i farter som i somras. Känns ganska skumt faktiskt. Det var längesedan jag sprang med ett lätt och relativt snabbt löpsteg.

Fantastiskt vad snabbt det går att komma tillbaka när man har en solid grund att stå på.

Imorgon bär det av till London för kvalitetstid med världens bästa fru, dock uteblir vår typ traditionsenliga turistlöpning. Jag får ge mig ut själv då min bättre hälft precis återhämtar sig från jordens influensa.

Någon som har bra tips på najs löprunda eller sevärdhet. Alltid kul att ha ett geografiskt mål med passen också. Jag älskar att uppleva nya städer på morgonen. Nu har jag varit en del i London men den staden är ju rätt halvstor så det blir som en ny stad varje löprunda tycker jag.

Det ser mörkt ut med min Spartathlonstart, de 350 platserna gick som smör och vips så var dom slut. Jag har mailkontakt med arrangören och jag inväntar fortfarande besked. Inga problem dock, jag har en riktigt bra backup plan:-)

Så fort jag har alla bitar på plats kommer jag att publicera min tävlingskalender.

HÄR: www.andreasfalk.org

 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiofyra med siffror i fältet här

Följ oss

Loppkalendern

21 okt
Södertälje
21 okt
Växjö
22 okt
Skövde
29 okt
Frankfurt
29 okt
Frankfurt
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.