WHHM skänker 200 kr till Bröstcancerfonden för varje anmälan | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp

WHHM skänker 200 kr till Bröstcancerfonden för varje anmälan

5 mar 2017

Boka in dig på vårens härligaste halvmara NU! Maraton-Petra Månström är en av ambassadörerna för Women's Health Halvmarathon - här ger hon sitt bästa löptips!

Tack vare forskning överlever allt fler sin bröstcancer. Den forskningen vill WHHM-arrangören, tillika vår systertidning Women's Health & Wellness – och ambassadörerna Lofsan, Sara Rönne, Anna Lissjanis, Petra Månström, Jessica Clarén, Frida Lindström, Sofie Lantto, Sofia Hedström, Sanna Hed, Anna-Lena Petterson, Kristina Andersson och Erika Kits Gölevik stötta!

Så häng med den 22 april och spring för dig själv, din mamma, dina systrar, dina vänner. Anmäl dig till Women’s Health Halvmarathon, eller duoklassen (en mil) med koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden. 

 

En av ambassadörerna är Petra Månström, känd som Maraton-Petra och producent av den populära Maratonpodden

Varför springer du för bröstcancerfonden?
– För ett tag sedan var jag på mitt livs första mammografiundersökning. Det var en omvälvande upplevelse på många sätt, även om om undersökningen inte visade på några förändringar. Men jag blev omruskad och påmind. Det här är något viktigt som vi ständigt måste uppmärksamma.

Hur springer du helst?
– Olika! Älskar variationen, det är den som får mig att fortsätta springa!

Ditt bästa löpartips?

– Kör DITT race! Alla behöver inte springa för att bli snabbare, för att persa eller klå kompisen. Kanske vill du det – eller så vill du springa för att det är så himla roligt och för att du mår bra av det. Eller både och. Du väljer, då blir det allra bäst!

Women’s Health Halvmarathon är Europas största halvmarathon för kvinnor. Startskottet går den 22 april på Djurgården i Stockholm, med start vid Sjöhistoriska museet. Välj om du vill springa hela sträckan på 21,1 km själv eller spring i Duo-klassen och dela loppet med en kompis. Den ena springer 12 km, den andra 9 km.

Du betalar alltså 695 kronor, varav 200 kronor går till Bröstcancerfonden. För duoklassen är priset 850 kronor för ett lag, varav 200 kronor går till Bröstcancerfonden. Kampanjen pågår fram till söndagen den 12 mars.

Anmäl dig här - skriv i koden BRO!

LÄS MER OM LOPPET
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugosex med siffror i fältet härFölj oss

Loppkalendern

31 dec
Göteborg
31 dec
Kalmar
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!


Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken