Vinn löpanalys-paket och löparskor! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Vinn löpanalys-paket och löparskor!

9 nov 2017

Ta chansen och förbättra din löpning under vintern! Med Camp Pros hjälp analyseras ditt löpsteg och rörelsemönster och de optimala löparskorna väljs ut till dig. Värde: 4 200 kronor.

Hos Camp Pro på Hornsgatan i Stockholm finns sjukgymnastklinik, butik och ortopedteknisk verkstad under samma tak, och det finns medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för träning och rehabilitering. 

Oavsett om du är professionell idrottsutövare eller glad motionär som tycker om att ta långa promenader utgår Camp Pro från varje individs möjligheter att nå optimalt resultat. Utgångspunkten är att besvär såsom löparknä, hälsporre, benhinneinflammation eller tennisarmbåge går att undvika - med rätt metoder och rätt utrustning. Läs mer om Camp Pro här!

Nu har du chansen att vinna ett paket från Camp Pro som kommer ge dig de allra bästa förutsättningarna för ett lyckat 2018. I paketet ingår:

  • Löpanalys
  • Löparskor 
  • Stärkande off season-uppbyggnadsprogram
  • Återkopplingsmöte i vår

Totalt värde 4 200 kronor.

I off season-uppbyggnadsprogrammet ingår:

En timme löpanalys/rörelseanalys, där trycket i steget undersöks, samt det biomekaniska rörelsemönstret analyseras. I samband med detta besök hittas också de optimala löparskorna för kundens behov. Sedan tas informationen vidare till ett rehab/prehab-möte (1 timme) där man får en konsultation med en idrottsmedicinsk specialist och en genomgång i gymmet för att identifiera svagheter och styrkor i kroppens rörelseapparat.

Kunden får sedan vintersäsongen på sig att arbeta med de eventuella svagheterna och korrigeringarna för att gå in i 2018 med de bästa förutsättningarna. För att sedan återkoppla med ett uppföljningsmöte vid önskat tillfälle.

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Villkor: I och med att du deltar medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Camp Pro i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer


2017-11-29 22:38   Angelica Glader

Min dröm är att känna att det är njutning att sticka ut på en löparrunda. Jag vet att det enda sättet att komma dit är att bara ge sig ut och sätta en fot framför den andra och repetera det. :) Med denna vinst skulle jag få en perfekt start. :)

 

2017-11-29 06:59   Elsa Nord

De senaste åren har jag haft viktoroligheter och problem. Tack vare viktreäning och cardio har jag tagit om goda vanor och börjar gå ner i vikt. Med allt detta kommer jag utöka min kapacitet mer och mer.

 

2017-11-13 15:41   Anna

Toppen att klara Sth. Marathon och kommande lopp/utmaningar under 2018, stilfullt och utan skador :)

 

2017-11-09 21:59   Annica Wernerson

Vore en kul kick framåt för löpningen, så jag kan fortsätta i många år till!

 

2017-11-09 09:45   Annamaria Szakacs

Jag vill vinna för jag vill springa i 30 år till och vara en cool 70-åring som fortfarande är stark och funktionell för att kunna delta i löpartävlingar!

 

2017-11-09 08:20   Jenny

Drömjulklappen!

 


Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken