Tävla och vinn Reebok ZPump Fusion! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Livsstil / RW Social

Tävla och vinn Reebok ZPump Fusion!

12 mar 2015

Reebok lanserar nu sin nya löparsko ZPump Fusion. Den är designad med en innovativ Pump-teknologi som kan pumpas upp och anpassas efter varje löpares fot. Nu kan du vinna ditt eget exemplar och själv testa fördelarna med att springa med en perfekt passform.

Pump-teknologin i Reebok ZPump Fusion består av en luftkudde över fotryggen som kan pumpas upp och som formar sig efter foten så att skon sitter perfekt.

Ovandelen har en lätt, sömlös och komprimerande Fusion sleeve som smiter åt runt foten och håller Pump-teknologin stadigt på plats. Dessutom har yttersulan utformats med högpresterande racingdäck som förebild och ger ett fantastiskt grepp vid snabba vändningar. Perfekt för dig som vill springa snabbt med bra känsla under korta till medellånga pass.

Läs mer om Reebook ZPump Fusion

Så tveka inte utan ta chansen att vinna Reebok ZPump Fusion (värde 1 200 kr) här nedanför. Vi vill ha ditt svar senast onsdag 25 mars

Lycka till!

Formuläret kunde ej hittas

All ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken