Succé för RWRunStreak 30/30 | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Träning

Succé för RWRunStreak 30/30

4 jan 2018

Aktiviteten och mångfalden i Runner´s Worlds träningsutmaning RWRunStreak är överväldigande. Över 1 800 personer är med i Facebook-gruppen RWRunStreak. Här delas det pepp och kommentarer – och deltagarna har redan lagt upp över 450 inspirerande träningsbilder!

Att träna 30 minuter eller mer 30 dagar i sträck är verkligen en utmaning för de flesta. Några funderingar kring konceptet, som att man kanske pressas till för tuff träning, har kommit fram. Men de flesta av deltagarna verkar ha tagit till sig upplägget: att man själv definierar vad som är träning. Det innebär att man kan – och bör – variera träningen så att det funkar för var och ens personliga utgångsläge. Och träningsvariationen i RWRunStreak-gruppen är stor: allt från någon svettig timmes lek på ett lekland med barnen, eller en härlig powerwalk i nysnö till inspirerande löppass.

Tipsen, råden och peppen mellan deltagarna är det som den här gruppen handlar om. I några fall har deltagare fått avstå träning på grund av sjukdom eller skada, men då peppas man till att hoppa med igen när det fungerar. Allt handlar om att träningen ska vara kul och utmaningen gör att många verkligen kommer igång med träningen så här i början på det nya året.


Är du inte redan med i RWRunStreak-gruppen går det givetvis bra att hoppa in för att ta del av all pepp och träningsglädje som finns här. Det kanske inte blir 30 dagar träning i sträck för alla deltagarna, men det blir säkert mer rörelse och positiv träning än vanligt för de flesta av deltagarna under januari – och det är det viktiga!

Nedan hittar ni några bilder och texter från några av de pass som körts hittills i RWRunStreak 30/30:


Emma Wåle "Dag 3/30 5 hala kilometer innan frukost i ett snöigt Borlänge, passade på att rasta mammsen oxå"Jaana Hedrén‎ "2/30 Styrka ikväll"


Camilla Edholm "3/30 7,23 km jogg, lite löptempo ibland och sen snabba back- och trappintervaller på det innan frukost. Sån himla hatkärlek till det här fast mest kärlek. Önskar er en härlig dag"


Patrik TJ Andersson
"Vart crosstrainer idag för att avlasta vaderna lite"


Cecilia Petersson 
”Idag blev det ett hemmapass, mage/rumpa. Jobbigt som tusan och med sällskap


Emelie Ståhl
"Gruppträning när den är som bäst! Första löpträningen med rugbylaget för i år. Konditionsmässigt kändes det helt ok. #stockholmexiles #bosön"


Ingeborg Cederlöf Hull
"Dag 2. Lätt här i värmen. Hur gör ni när jobbet drar igång? Fast tid varje dag? Morgon eller kväll? Samma sträcka eller varierad löpning?" Kristina Johannesson är en av medlemmarna som svarar: "Det får bli lite blandat, morgnar, luncher och kvällar och inte bara löpning utan lite annat också"Lina Bange "Avresestädning av stugan och 9-10h i bil hem väntar från Sälen. Då får man ta vad som blir över. En extra lång morgonpromenad till bageriet för frukostbullar. Det är det ingen i stugan som kan klaga på"


Cia Bildt Sandgren
"Influensa. Flera peppande krya på kommentarer med hopp om återgång till träningen efter tillfrisknandet"


Felipe Sanhueza‎
"Idag fick det bli ett 60-minuters CrossFit-pass samt en snabbrunda med SkiErg:en på 2 000 meter på 8 minuter"


Anki Weibull
‎ "En timmes hemmaträning hos kompisen i Värmland! Ett cirkelpass, 9 övningar, 2 minuter per övning (där vi turas om att jobba under dessa minuter), och två varv! Skön stretch på det! Häpp!"


Malin Jönsson‎
"Tjuvstartade igår med styrketräning hemma och ikväll pass 1/30 blev ett danspass på 55 minuter. Sjukt kul och svettigt, kan jag lova!"


Marie Blommé
"1/30 #RWRunStreak denna solnedgång bjöds jag på under min löprunda" 


Lena Lindström "
Börjar RunStreak 30/30 med skidresa i Alperna. Inte mycket löpning men grym benstyrka"


Mikael Karlborg "
Nu är jag också igång! Inspirerande att läsa om allas era bedrifter hittills denna först dag! Kämpa på och njut!"
Följ oss

Loppkalendern

23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken