New Balance Fresh Foam Hierro V3 | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Prylar / Skor

New Balance Fresh Foam Hierro V3

30 maj 2018

Nu i dagarna når Runners´s Worlds juni-nummer alla prenumeranter och även löparna som springer 2018 års ASICS Stockholm Marathon. I det fullspäckade numret, med en bland annat en maratonspeciel, finns en trailsko test. Tyvärr blev det fel text till trailskon Fresh Foam Hierro V3 från New Balance så här hittar du den rätta infon om skon.

Juni numret, som finns i butik från 4-6 juni, innehåller vårt trailskotest "Säkert grepp" där sex nya trailskor testas.
Nedan hittar du den rätta texten som beskriver Hierro V3.

New Balance Fresh Foam Hierro V3
1 500 kr

Hierros uppbyggnad och mjuka dämpning gör att man smidigt kan växla mellan löpning i terräng och hård asfalt om det behövs.
Den elastiska plastfilm som omger ovandelen ger stöd och skydd men tillåter ändå foten att röra sig på ett smidigt sätt. En omtyckt konstruktionsdetalj bland testlöparna är det mjuka stickade partiet runt ankeln, som förhindrar skräp och smuts att tränga ned i skon.
Den uppdaterade konstruktionen av mellansulan (jämfört med föregångaren V2) är markant mjukare, men innebär samtidigt att skon blir mindre flexibel och något tyngre. Testlöparna noterade detta, men gav trots det högsta betyg när det gäller helhetsintrycket.

Vikt: 330 gr (herr), 263 gr (dam)
Häldropp: 9,5 mm (herr), 7,1 mm (dam)

Kommentar från en testlöpare:
”Den här skon hanterar underlagets ojämnheter mycket väl. Det gjorde att jag kunde fokusera mer på omgivningarna än på var jag satte fötterna. Från första till sista kilometern under mina långa träningspass gav skorna en härlig löpkänsla.”

Testet i sin helhet finns i Runner´s World Juni nummer 2018.
Trailskorna som testats är: Adidas Terrex TrailMaker, Hoka One One ATR 4, New Balance Fresh Foam Hierro V 3, Brooks Caldera 2, Icebug Oribi 3 RB9X och Salming Trail 5.Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken