Julstämning i shoppen! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Prylar

Julstämning i shoppen!

15 dec 2017

Vi blickar mot jul och listar nedan några grymma julklappstips för alla plånböcker till den löpargalna från vår webshop. Strumpor i all ära, men är inte en prenumeration på Runner's World roligare? Beställ dina julklappar senast 17/12 för att de ska hinna skickas innan jul.

Exklusiv Runner's World t-shirt!

Tillverkad i Borås med högsta kvalitet exklusivt för Runner's World av svenska YMR Track Club. Perfekt för både den lätta joggingturen som till jeans och sneakers!

Köp här

Ölglas i 2-pack: #thereward

Den ultimata julklappen för de som ibland belönar sig med en öl (med eller utan alkohol) efter ett långpass eller en tuffare vecka! Med Runner's Worlds alldeles egna, och unika, ölglas tillverkat av Orrefors är det svårt att inte känna sig duktig med denna vassa hashtag som sällskap. Passar perfekt för 40 cl, total volym 47 cl. 

Klicka här för att köpa!

Löparguiden 2017

Nybörjare, motionär eller avancerad löpare - det spelar ingen roll! Fullmatad med tips, träningsprogram och kostråd för flera distanser är detta verkligen ett bra verktyg för alla nivåer.

Köp Löparguiden här

Fler böcker hittar du här

Ge bort en prenumeration på Runner's World!

I höst har vi haft en mycket populär kampanj tillsammans med Löplabbet där vi för 499 kronor kunnat erbjuda 10 nummer av Runner's World och en värdecheck på 500 kronor för ett par löparskor från valfri Löplabbet-butik. 

Klicka här för att ge bort prenumerationen

Vill du ha prenumerationen själv? Klicka här

Se alla våra kampanjer här

 Följ oss

Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken