Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Allt i samma skål

Wellness


Träning

Nu är vi halvvägs! I dag har deltagarna i vår träningsutmaning RWRunStreak tränat 30 minuter om dagen i 15 dagar av totalt 30. Det är förstås imponerande – men vi vet också att det inte är lätt att få till träningen varje dag i en hel månad. Då kan man behöva lite extra pepp och motivation – och vad kan vara bättre än att fokusera på de vetenskapligt bevisade hälsofördelarna med att springa? Just det – löpare lever längre och är friskare.


Träning

Jonas Colting visar hur man kan använda skog och natur för få till en varierad träning som tar fram grottmannen inom dig.


Träning

Nytt år – nya mål! Kickstarta 2018 med de här sex supertipsen.


Wellness

Roddmaskinen – ett redskap för snabb uppvärmning eller ett effektivt redskap för att bättra på din kondition? Både och, faktiskt. Vi ger dig både inspiration och tekniktips för bra roddträning.
Wellness

Det våras för brysselkålen! Precis som de flesta andra kålsorter så är brysselkålen i säsong under hösten, nu på vintern och i början på våren. Här kommer tre snabba recept att testa.


Nyhet

Under söndagen träffades runt 100 träningssugna tjejer när Runner´s Worlds Challenge21k höll sin första träningsträff i Stockholm. Coach Lisa Beskow inledde med en föreläsning på Clarion Hotell Sign och därefter blev det träning i Humlegården.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken