Häng med på Run Your World Lidingö! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp / Lidingöloppet

Häng med på Run Your World Lidingö!

6 jun 2018

Nu startar succén från förra året upp igen: löparcommunityt ”Run Your World: Lidingö. Gruppen där Saucony tillsammans med Runner´s World och deltagarna ger träningsinspiration ända fram till Lidingöloppet i september.

Nytt för i år blir att de gemensamma träningarna på Lidingö utökas, men oavsett om du kan vara med där eller inte kan du hänga med och få tips och motivation i din träning i gruppen.

För att både inspirera och guida i träningen mot att klara av Lidingöloppet på bästa sätt erbjuder Saucony tillsammans med Runner´s World och Anders Szalkai ”Run Your World Lidingö”. En träningsgemenskap där vi via träningsprogram, sociala medier och hela 12 träningsträffar peppar varandra så att träningen blir ännu roligare och än mer givande. Run Your World helt enkelt!

Vem som helst kan hänga med i gruppen helt utan kostnad. Det enda du behöver göra är att anmäla dig här nedan och kryssa i kort kring dina mål.
Ditt mål kan vara allt från Lidingöloppets klassiska tremilsdistans till att få träningsinspiration utan något tävlingsmål. ALLA kan vara med!


PEPP VIA TRÄNINGSTRÄFFAR, PROGRAM, FACEBOOK OCH INSTRAGRAM

Gå med i vår grupp på Facebook: Run Your World Lidingö! På Instagram samlar vi våra träningsbilder under @RunYourWorldLidingö och under hashtaggen #RYWL samlas alla våra bilder. Är du inte med på Instagram kan du kolla in här på RW.se för bilder i samband med de träningstillfällen som kommer under sommaren.

Med nästan 14 träningsveckor kvar till Lidingöloppet startar det program som Runner's Worlds chefredaktör Anders Szalkai komponerat. Alla i gruppen som vill ta del av det får mer information efter att man gått med i gruppen. Programmen kommer finnas på flera olika nivåer: från att springa riktigt snabbt till att inte ha något tidsmål utan bara att vilja få varierad träning som stämmer väl in på det som krävs för att klara Lidingöloppet på bästa sätt!

Vi kommer även genomföra hela 12 träningsträffar innan Lidingöloppet för de som har möjlighet att ta sig till Lidingövallen där det är samling innan de flesta av passen. Träningsträffarna sker främst på söndagar med start kl 10.00.

Datum och tema på Run Your World Lidingös träningsträffar:

17/6 Löptekniknycklar och löpcross.

24/6 Långpass 90-100 minuter med fartflyt utför.

1/7 Kombipass. Backe och kort intervall.

8/7 Långpass  110-120 minuter med fartinslag på 10-15x1 minut på ”flacken”.

15/7 Intervallstege.

(Sommaruppehåll i den gemensamma träningen. Egen träning med inspiration från programmen)

12/8 Kombipass. Tröskel och kortintervall.

19/8 Långpass 130-140 min.

26/8 Långpass 120 min med fartinslag.

1/9 Testlopp på Lidingöloppsbanan (obs: detta är en lördag).

9/9 Valdagslångpass i slingor på 120-180 min. Du väljer hur långt det blir!

16/9 Kombipass backe och intervall.

23/9 Formtoppning med tröskel och kort backlöpning.  

Jag vill vara med i Run Your World Lidingö!

Fyll i formuläret för att anmäla dig.Kommentarer


2018-06-14 11:03   Thomas Herrström

Hej,
Antog att "Måltiden" = sluttid på Lidingöloppet (och inte "tid/km"). Stämmer det? Jag har som mål att komma ned till 2:15 i sluttid.
Förra året gjorde jag min första start och startade då från näst sista startled med en ryckigt äventyr framför mig och slutade på ca 2:25. Har haft ett juste år och förbättrat mig så det finns möjligheter att nå årets mål.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas resa från Gustavsberg och komma till någon av träffarna. Vore mycket inspirerande att löpa med andra, speciellt på det sättet.

Allt gott,
Thomas

 


Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken