Häng med på löpardagen – fylld med inspiration! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Häng med på löpardagen – fylld med inspiration!

29 jun 2018

Häng med på en härlig heldag med fokus på löpning. Dagen innehåller löpning, styrka, rörlighet och föreläsningar för dig som vill utveckla, hålla i eller komma igång med din löpning.

Löpardagen går av stapeln den 26 augusti, på GIH i Stockholm. Ledare för dagen är löparexperten Anders Szalkai, instruktörer från TSM Running, överläkare, psykologen och författaren Anders Hansen, löparen och TSM-ledaren Annie Fasth samt löparen och pilates/yoga-instruktören Wanda Mases.

En perfekt dag för dig som till exempel ska springa Stockholm halvmarathon, Tjejmilen eller något annat maratonlopp i höst! Dagen börjar kl. 9.00 och avslutas kl. 16.30. Träningen anpassas till alla nivåer. Lunch ingår i priset. 

Varmt välkommen!

 

Här bokar du!Följ oss

Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken