Första träningsträffen med Challenge21k | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp / Challenge 21K

Första träningsträffen med Challenge21k

14 jan 2018

Under söndagen träffades runt 100 träningssugna tjejer när Runner´s Worlds Challenge21k höll sin första träningsträff i Stockholm. Coach Lisa Beskow inledde med en föreläsning på Clarion Hotell Sign och därefter blev det träning i Humlegården.

Inledningsvis frågade Lisa deltagarna hur många som siktade på nya Tjejmilen21k och det var en överväldigande majoritet som redan bestämt sig för att springa premiärloppet som avgörs den 21 april. De flesta i gruppen hade erfarenhet av löpning sedan tidigare, men några som Lisa benämnde det hjältar fanns som nu startade sin löpning.


Föreläsningen innehåll flera konkreta tips kring hur man utvecklar sin löpning, och redan här blev det fysiskt när Lisa visade vissa centrala kompletterande övningar till löpningen.


Efter en kort paus med fotografering framför Clarion Sign begav sig gruppen ut på uppvärmande löpning till Humlegården. På plats blev det både löpteknikövningar och nivåanpassade intervaller. Efter att träningsdagen avrundats var det många som nappat på erbjudandet att njuta välförtjänt på hotellets spa avdelning.


Nu följer träningsträffar i Malmö, Göteborg och Umeå innan det blir en än mer välfylld träningsdag i Stockholm igen 14 mars.

Alla som vill kan också redan från nu hänga med på Lisa´s träningsprogram inför Tjejmilen21k som startar 15 januari och sträcker sig fram till loppet. Grundversionen är gratis och i betalversionen får man detaljerade träningsbeskrivningar och ett strukturerat upplägg av Lisa kompletterat med inspirations och träningsfilmer.

Mer om Challenge 21k hittar du här

Lisas träningsprogram hittar du här

Anmälan till loppet kan du göra här

FOTO: Ryno QuantzFölj oss

Loppkalendern

23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken