Förstasidan | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Därför lever löpare längre

TräningNyhet

Under söndagen träffades runt 100 träningssugna tjejer när Runner´s Worlds Challenge21k höll sin första träningsträff i Stockholm. Coach Lisa Beskow inledde med en föreläsning på Clarion Hotell Sign och därefter blev det träning i Humlegården.Wellness

Pannkakor och formtoppning kanske inte brukar hänga ihop. Men det finns alternativ till de vanliga pannkakorna på vetemjöl och mjölk. Testa!


Nyhet

Nygifta Sarah Van Der Vielens (f.d. Lahti) fjolårssäsong hade både uppgång och dalar. Den 19 mars slog hon till med nya svenska rekordet 1.09.58 i sin debut på halvmaran i ett kylslaget New York. Fem månader senare, i VM-finalen på 10 000 meter, bröt hon efter 12 minuters löpning på Olympiastadion i London. Nu är hon tillbaka på banan igen – och siktar mot nya mål.
Träning

Att springa fartlek på en kuperad skogsslinga är ett roligt sätt att hålla formen under vinterträningen. Lämna klockan hemma och låt kroppen styra farten!
Wellness

Är du tajt i baksidorna? I de här övningarna går styrka och rörlighet hand i hand och kommer att lösa upp spänningarna.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken