Artiklar inom Wellness / Träning | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black


Wellness

Ta en sida i taget, det kommer att göra dig starkare i hela kroppen – och skadefri!


Wellness

Den enklaste formen av hemmaträning är ju att träna helt utan redskap. Det enda du behöver är ett par kvadratmeter och kanske en yogamatta så att du inte halkar på parketten.


Wellness

Hittar du en trappa på löpturen, stanna till och passa på att köra din styrketräning där. Eller varför inte lägga ett helt pass i trappan och jobba på både flås och styrka? Det är garanterat roligt och effektivt.


Wellness

Är du trött på dina gamla vanliga magövningar? Här kommer fem mjölksyreframkallande övningar som kanske kan utmana din mage på helt nya sätt.
Wellness

Träningsvärlden kryllar av myter om hur du bäst bygger muskler och hur man ska träna för att gå ner i vikt. Men det här är inget annat än just myter. Dags att slå hål på dem, en gång för alla.


Wellness

Få fart på höfterna, knäna, fotlederna, axlarna och ryggen med världens enklaste redskap - en käpp eller en pinne - och en enkel övningsserie.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

19 jun
Hellasgården
27 jun
Öland
29 jun
Norberg
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken