Mat för olympier: Färsbiffar | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

RUNNER'S TV

Här kan ni se när Per Lindius lagar färsbiffar med bulgur, grekisk sallad och ungsbakad potatis. Receptet hittar ni i Runner's World nummer 4, 2012. "Mat för olympier" är vår nya matlagningsserie där OS-kockarna Per Lindius och Jenny Fridlund lagar mat som är särskilt lämpad för dig som rör på dig mycket.

Mat för olympier: Färsbiffar

Publ: 120410 Visad: 4011
Kommentarer (0) Embed

Mest visade (senaste 7 dagarna)

Presenteras av


Visa:
Eller:

Ultraman 2010: Dag 3

Publ: 101210 Visad: 6684
Kommentarer (0)

Ultraman 2010: Dag 2

Publ: 101210 Visad: 5772
Kommentarer (0)

Ultraman 2010: Dag 1

Publ: 101210 Visad: 6540
Kommentarer (0)


Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser