Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Från soffpotatis till triathlet till SM-vinnare i plankan

Träning


Fem tips: bli en fena på att simma

För många nya triathleter kan simning vara en stor utmaning. Både det mörka vattnet och andra triathleter kan kännas otäckt och man oroar sig kring allt från sparkar och höga vågor till fula fiskar. Vi ger dig fem tips på hur du grejar simningen inför och på tävling.


Fastnat i ekorrhjulet? Här är verktygen du behöver för att bli snabbare

Långpassen, intervallerna och veckoupplägget - med de här finjusteringarna i träningsrutinen kommer din löpning och dina resultat få en rejäl skjuts framåt!


3 snabba tips för dig som vill öka trycket

Du har harvat på i samma tempo under en längre tid. Nu är det dags att pusha dig själv att ta ett kliv uppåt i din löpning, här är dina första steg på vägen.


Styrkeövningar för cyklister

Förutom många timmar på cykeln krävs även kompletterande styrkeövningar för att bli en starkare cyklist. Cykelcoachen Fredrik Ericsson ger dig några enkla styrkeövningar att köra på gymmet eller hemma som gör dig till en starkare cyklist.
Därför är styrketräning viktig i din triathlonträning

För att orka med den träning och belastning som krävs för att hålla sig hel när man utövar triathlon krävs det att man lägger tid på att stärka upp kroppen på rätt sätt. Joachim Willén, tränare på Motala Rikstriathlongymnasium och träningsrådgivare åt elit-triathleter berättar om vikten av att få med styrka i ditt träningsprogram.


Flyg fram i spåret! 4 tips för bättre löpteknik

Om du kan checka av de här punkterna är du på god väg mot ett starkare och mer effektivt löpsteg.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

18 feb
Stockholm
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp