Artiklar inom Triathlon / Träning | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Tre lätta sätt att hitta ditt tröskeltempo

Träning


Träning

Har du köpt "Din kompletta guide till löpning!" och är peppad på att komma igång? Här hittar du program och tips som ger dig en trygg och säker start i spåret.


Triathlon

2014 genomförde Jonas Colting Sverigesimmet där han simmade sträckan Stockholm - Göteborg på sex veckor. Nu är det dags igen för en stor utmaning. På torsdag den 31 mars ska Jonas tillsammans med Thobias Pettersson under en vecka simma runt Phuket i Thailand. En sträcka på ungefär 120 km. De två vill bli de första någonsin att simma runt ön. Följ med på resan!


Triathlon

För många nya triathleter kan simning vara en stor utmaning. Både det mörka vattnet och andra triathleter kan kännas otäckt och man oroar sig kring allt från sparkar och höga vågor till fula fiskar. Vi ger dig fem tips på hur du grejar simningen inför och på tävling.


Triathlon

Långpassen, intervallerna och veckoupplägget - med de här finjusteringarna i träningsrutinen kommer din löpning och dina resultat få en rejäl skjuts framåt!
Triathlon

Löparcoachen Fredrik Zillén jobbar med såväl löpare som triathleter på elit- och motionsnivå. Ganska ofta stöter han på idrottare som har ont lite varstans - problem med allt från hoppaknä till ländrygg eller höft. För att bli kvitt skadorna är man illa tvungen att göra sin rehabträning. Men det är svårt att motivera sig ibland. Han ger oss sina fem bästa tips för att helt enkelt få rehabträningen gjord.


Triathlon

I slutet på juli kommer de två extrema swimrunprofilerna Rasmus Regnstrand och Simon Börjeson simma och springa från Sverige, över Åland, till Finland. Man räknar med att expeditionen kommet ta drygt en vecka. Syftet är att uppmärksamma nedskräpningen i Östersjön.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 sep
Umeå
30 sep
Stockholm
01 okt
Stockholm
01 okt
Odense
01 okt
Mölndal
Se alla våra rekommenderade lopp