Artiklar inom Triathlon / Prylar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Vad är skillnaden? Terrängskor vs. traditionella löparskor

Prylar


Årets julklapp: Aktivitetsbandet!

Årets julklapp 2014 enligt HUI Research är aktivitetsbanden som mäter allt från steg, rörelser till energiåtgång och sömn. Läs Sofia Hedströms spaning om "den nya Rolex-klockan", från RW nr 10.


Bättre löpsteg med en specialstrumpa?

Textilhögskolan i Borås utvecklar just nu en fiber som när den sys in i en strumpa kan mäta hur foten träffar marken och hur den rör sig i sidled under löpningen. Här berättar forskarna för SVT Sportspegeln om hur upptäckten kan förbättra ditt löpsteg.


Test: Bästa broddarna för vinterlöpning

När Plus i SVT testar löparbroddar visar sig stora skillnader i hur de fyra modellerna klarar påfrestningarna på snö och is.


Succéboken åter i lager

Nu kan du återigen köpa ”Längdskidåkning för dig!”, en inspirerande bok för skidåkare på alla nivåer. Du hittar bland annat teknikinstruktioner, träningsråd, staktips, styrkeövningar, träningsprogram, prylguider och självklart ett kapitel om hur du förbereder dig inför ditt Vasalopp.
Så går det till på RW's skotester!

Du känner säkert till att Runner's World regelbundet testar löpskor för våra skoguider. Det är en komplicerad process som upprepas fyra gånger om året - och mycket tid, svett och vetenskap ligger bakom testresultaten. Så här går det till när världens mest avancerade och oberoende skotester görs.


Vann du våtdräkt från 2XU?

Nyligen kunde du tävla om två stycken våtdräkter från 2XU här på sajten. Nu har vi utsett de lyckliga vinnarna - är du en av dem?


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

28 maj
Mörrum
29 maj
Göteborg
29 maj
Kalmar
29 maj
Uppsala
30 maj
Gävle
Se alla våra rekommenderade lopp